Kattvakter

Stina och Micke är i Dalarna och firar påsk så vi har lovat att pyssla om deras supergulliga katter, en hane och en hona. Kommer inte ihåg vad rasen heter, men dom är väldigt luddiga och mjuka i pälsen, och inte speciellt stora.

Det märktes att dom saknade sin husse och matte, när vi öppnade dörren stod dom trogna och förväntansfulla vid tröskeln. Hankatten blev helt crazy och tokjamade i säkert 10 minuter, vi klappade och klappade och tillslut hade den lugnat ner sig lite. Den andra katten var inte fullt lika social utan satte sig på handfatet i badrummet medan jag och J satt i vardagsrummet och klappade den andra.

Det gulliga var att hankatten ibland tog en vända in till badrummet och liksom försökte hämta honan, det kändes som han sa "öj, kom igen nu.. dom här gästerna är lätta att charma" ;). Det slutade med att jag, J och dom båda katterna satt på badrumsgolvet och myste, hehe. Vi började till och med prata om att skaffa precis en katt av den rasen själva, dom har verkligen en helt underbar personlighet! Men det är nog bättre om vi nöjer oss med att gosa med deras katter just nu faktiskt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0