luftombyteskoma

På förmiddagen var vi och hälsade på mormor och morfar på Sollerön, blev bjudna på supergod paj med champinjoner. När vi kom hem var jag helt slut och somnade på soffan, antar att det är luftombytet. Det händer i alla fall varje gång jag åker upp, jag brukar ha hämtat mig tills jag åker hem igen.. så det är tur att jag ska vara här lite längre den här gången.

Micke kom nyss hem från jobbet och Fredrik kom förbi. Han fyller 20 år idag och hade precis gjort sitt första besök på systemet. Så nu sitter dom och myser med varsin bira och spelar kort :). Imorgon är vi bjudna på Fredriks födelsedagsfest, det ska bli skoj!



Fredrik är för övrigt en härlig prick. Han är alltid glad, positiv och väldigt godhjärtad. Igår när jag och mamma var ute och tog kvällspromenaden med hundarna gick vi förbi deras hus (det är bara ett hus emellan deras och vårt). När vi passerade öppnade Fredrik fönstret på övervåningen, tittade ut och ropade "God kväll och godnatt då". Så härligt gjort på något sätt.. Det gav mig en känsla av att det inte är så tokigt med småstadsliv ändå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0