Stegräknartävlingen

Jag skäms över mina dåliga resultat, på riktigt.. jag drar ner teamet. Varje gång jag ska rapportera mina steg till hurtiga ApelsinAnna ursäktar jag mig och lovar att göra diverse grejer som jag sen inte gör. Idag när jag rapporterade mina 3000 någonting-steg lovade jag att jag skulle jogga efter jobbet. Joggingrundan blev till en promenad till Solna centrum, som sedan nedgraderades ytterligare en gång och slutade med en liten "tur" bort till affären.. där jag köpte mig en påse godis. (Cumhur, om du läser detta så var det ekologiskt godis med naturliga smak och färgämnen).


Godiset var lite av en besvikelse, jag åt inte ens upp allt. Men det gick bra ändå..


Jag kanske inte borde lägga upp stördo bilder på mig själv. Jörgen kanske inser att han inte har så mycket att komma hem till och stadgar sig med någon snygg thailändska istället. Fast nää.. inte J, han älskar min stördhet. Säger han i alla fall..


Kommentarer
Postat av: Malin

Vet du vad som är riktigt stört? att vi inte passar på att hitta på något skoj när du ändå är ensam..Men du ska ju trilskas med att sitta framför datorn och kolla flygen hela tiden du..

2010-04-22 @ 22:09:26
URL: http://malincante.blogspot.com
Postat av: Malin

en annan grej! det är roligt att du skriver stegmätartävling och inte stegräknartävling..jag trodde nämligen det var antal steg och inte längden på dem som räknades? ;-)

2010-04-23 @ 01:09:41
URL: http://malincante.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jag vet, men jag har bestämt mig för att faktiskt hitta på något nu.. med dig :)



Haha ja vilket är jäkligt tur för mig, annars hade jag haft mycket förre steg en jag fakiskt har. Med mina korta ben och mini steg får ju jag ihop dubbelt mot er andra. Men jag ändrar..

2010-04-23 @ 08:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0