Gårdagens AW

Det var en riktigt kul kväll igår. Vi fick god mat och alla var på jättebra humör! Jag ska väl erkänna att jag inte mår helt 100 idag, men helt ok och det var värt det. Det är inte ofta jag tycker att något är värt att bli bakis för, och därför händer det inte speciellt ofta. Men jag hade verkligen kul igår.

Efter middagen satt vi oss i baren på nedervåningen precis som vi planerat. Vi beställde in några drinkar, vissa jättegoda men även en nit eller två. Efter ett tag blev vi ännu fler då dom som jobbat kväll dök upp. Jag gillar verkligen alla mina kollegor, det är ett väldigt härligt gäng. Vi pratade faktiskt om det, att när man ska sluta så kommer folk på jobbet fram och frågar vad man ska göra i fortsättningen osv. Man börjar prata om ditten och datten och helt plötsligt har man lärt känna ännu fler folk, bara för att man ska sluta. Nu är det ju inte säkert att jag ska sluta på företaget, men ändå :).

Sen drog vi i alla fall vidare till Olssons skor på Odenplan. Gillar det stället skarpt, trevlig stämning, trevlig personal och trevliga gäster. Dom har inget dansgolv, men det stoppade inte oss! Jag gillar att dansa när jag är ute, mycket bättre en att bara sitta ner och dricka en hel kväll.

Klockan var en bra bit över 2 när vi började tänka på refrängen. När jag kom hem körde jag mitt antibakisprogram, stannade uppe ett tag, åt en macka och drack massor med vatten. Jag passade till och med på att diska under tiden. Både M och S ringde för att kolla om jag kommit hem, dom tyckte jag var knäpp som stod och diskade. Men det är väldigt smart faktiskt, passa på medan man ändå ska vara uppe. Skönt att ha det gjort till idag om inte annat.

Vad långt det blev :)

Jag tog inte så jättemycket bilder, det gjorde däremot Kitty. Hon hade en superbra kamera dessutom. Det var liten och smidig men tog ändå grymma bilder. Vill ha. Jag vågar inte lägga upp fler en bilderna nedan eftersom jag inte har allas medgivande. Lite synd, för jag har verkligen en som är jättekul :P.

Ok, ganska identisk med den jag messade in igår. Men här har vi ju fått maten :)


En specialare dom hade på Tiki room där vi var först. Jag drack den inte själv utan delade med S och K :)


Kommentarer
Postat av: Samira

Haha, ja. det var ruskigt roligt. Om diskningen hjälper mot bakisheten så hade jag kunnat diska ett berg igår. Mår för sjutton inte bra.

Smakar vaniljvodka i munnen konstant...hahahaha. Nu har jag lärt mig det. =)



Tack så mkt för igår. Vi slutar verkligen med flaggan i topp! =)

2010-08-28 @ 15:18:47
URL: http://samiris.blogg.se/
Postat av: Malin

ja åh så roligt, vilken tur att vi inte har kunnat gjort det här förut, då hade jag varit full o pank jämt:-) hahah!

2010-08-28 @ 21:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0