Claes Thomas

Som jag skrev tidigare har det varit lite problem med den fina bloggdesignen Madde gjorde till mig. Alla som hade en gammal version av explorer har inte kunnat se headern, och det är ju trist.

Min vän och kollega Claes Thomas hjälpte mig fixa till det idag. (Thomas, har kommit på att han vill kallas Claes Thomas, han tycker att det låter snyggt och bra). Att koda är det bästa Claes Thomas vet. När vi andra medelsvensson samlas för att äta Tacos och titta på körslaget, då kodar Thomas.

Det kan nog förvåna vissa männsikor eftersom han besitter en otrolig social begåvning och på något magiskt sätt får alla att känna sig sedda, till och med beigea Bettan som ansvarar för att det finns papper i skrivaren. Han driver sin omgivning till både skrattkoma, vansinne och frustration med sina råa, brutalt ärliga, snuskiga och nonchalanta skämt. Dryg.. utan tvekan. Men när Thomas är Thomas, är han bara så jävla bra!

Tack för hjälpen Claes Thomas!

(här ska det egentligen vara en video som visar ytterligare en av hans talanger, av någon anledning lyckas jag inte lägga upp den på youtube, ska se om det går att lösa)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0