En kul grej

Micke är grym på att göra roliga filmer. Så roliga att jag får skrattkramp och nästan dör när jag kollar på dom. Han hjälpte bland annat oss att klippa en semestervideo från ett all incusive hotell i Dominikanska. Låter inte så spännande, men han fick till och med den att bli kul. Nu var det dock ett par år sedan han gjorde någon film sist, kameran har tydligen gått sönder.

Igår fick jag dock se en som jag inte fått nöjet att se tidigare. Den blev till för några år sedan när Micke gick 1:a ring på mediaprogrammet. Den här gången är det inte han som regisserar utan en av hans klasskompisar, Micke spelar istället rollen som Pekka. Det som blir extra kul är att det från början var menat att bli en "seriös" actionrulle, men inte helt oväntat spårade det ur en del. Den stackars regissören fick kämpa hårt med att hålla ordning på sina aktörer.

I slutet av terminen var det en stor filmgala i aulan på skolan, alla elever, lärare och föräldrar var inbjudna. 3:e ringarna visade stolt upp sina seriösa och välarbetade alster, och alla blev såklart väldigt imponerade. Sen var det 1-ringarnas tur....


Kommentarer
Postat av: Tarzans tjej

Hej hopp!

Satt bara å garva när jag läste ditt inlägg om undersökningen, du skriver jävligt roligt må jag säga!

Väldigt snällt av Micke att komma ner och stötta sin syster. Hoppas dom får bukt med vad det är för fel.



Kram från the city med bajsvatten ;)

2010-12-17 @ 13:25:16
Postat av: Micke

bajsvatten is the shit!

2010-12-17 @ 15:02:40
Postat av: Camilla

Hehe, tack Tarzans tjej ;)

2010-12-17 @ 15:21:03
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0