Rastsnack

Sitter på jobbet och har rast. Jag tror inte jag jobbat kväll sedan jag bytte avdelning i september, så det känns lite ovant.

Det har för övrigt varit en väldigt intressant dag. Jag bytte arbetsgrupp förra veckan och har därav fått nya arbetsuppgifter. Vi är två personer som sitter här, jag och S. Förra veckan jobbade jag förmiddagar och S jobbade kväll, vilket betyder att vi hade 30 minuter per dag tillsammans. 30 minuter per dag har jag alltså haft möjlighet att ta hjälp av S, resten av tiden har jag försökt arbeta självständigt i den mån jag kunnat.

Det föll sig så illa att jag alltså i princip inte hunnit få någon överlämning alls. Och nu har S semester och jag ska styra skeppet på egen hand. Och man kan säga att jag drabbades av lite sjösjuka när jag kom i morse. Anlände vid 11.00, efter 5 dagars julledighet och hittade ett mail från S där han gjort sitt bästa med att försöka lämna över alla bajsmackor. (Bajsmackor = ärenden som av olika anledningar är skitsvåra att lösa). Han har jobbat över jul och då kan det vara svårt att få tag på alla människor man behöver komma i kontakt med för att komma vidare.

Jag gick från att efter första timmen säga "Om jag säger upp mig nu, får jag gå på dagen då?", till att några timmar senare säga "Vilket flyt, jag måste ju vara född till det här". Båda var väl kanske en aning överdramatiserade. Men det är ganska klassiskt här på bygget, saker och ting svänger snabbt.

Nu ska jag köra sista spurten!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag jobbar också. Men har till skillnad från dig inget alls att göra. Hela min grupp sitter och pillar naveln och rullar tummarna.

Keep up the good work!Önskar jag också fick vara lite produktiv!

2010-12-29 @ 09:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0