Somliga lär sig av sina misstag, inte jag!

Vid lötsjön där jag brukar gå är det alltid en massa fåglar. Speciellt på sommaren, men även nu på vintern. Fåglar är så obehagliga, de olika sorterna grupperar sig alltid, ser kaxiga ut och tigger mat.

Gässen är den läskigaste sorten, men igår när jag gick förbi sprang dom inte omkring som dom brukar. Alla låg istället blixt stilla i en ställning som såg sjukt onaturlig ut. Halsen var liksom bakåttvinnad och huvudet nerkörd mellan ryggfiléerna. Tänk er en människa som vrider nacken bak på ryggen och trycker ner huvudet mellan skinkorna. Så såg det ut.

På grund av det bestämde jag mig för att gå samma väg idag och försöka fotografera fenomenet. Jörgen, som är det mest kreativa människa jag träffat, blev helt överlycklig över mitt initiativ och följde med. När vi kommer dit inser vi att jag glömt att sätta i minneskortet i kameran. Det lustiga är att jag glömde sätta i batteriet när jag och Madde skulle till Barcelona, därav alla dåliga mobilkamerabilder. Så nej, jag lär mig tydligen inte av mina misstag.

Precis när vi ska till och gå förbi alla gässen börjar J (smartskaft) gräva i tuggumipåsen. Alla gäss tittar snabbt upp och börjar gå mot oss i tron att vi ska mata dom. Både jag och J får panik och börjar småspringa åt andra hållet. Tillslut hade vi samlat mod nog att passera. PUH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0