Lördagskvällen, bättre sent än aldrig :)

Nu är jag tillbaka, ursäkta min frånvaro. Som jag skrev igår var jag riktigt seg, det var liksom en sån där dag som bara försvinner. Det är egentligen anledningen till varför jag sällan dricker mer en ett par glas vin, jag tycker inte om att behöva offra en hel dag på att ligga i någon slags halvdvala och äta skit.

Vi hade i alla fall trevligt, trots att det inte riktigt blev som det var tänkt. Stina och Micke kom först, dom hade med sig en Bacardi Mojito, har aldrig testat den innan men den var farligt god:). Sen dök Thomas upp också, han hade jobbat hela dagen. Precis innan vi skulle till och äta börjar Stina må dåligt, det visar sig att hon dragit på sig världens magsjuka. Vi placerade henne i liggande läge i soffan medan vi åt, i hopp om att det skulle gå över. Hon var tapper den lilla stackaren, försökte till och med få ner en Mojito.. imponerande. Hon höll ut genom hela Earth Hour innan hon kastade in handduken, sen hade hon varit dålig hela natten. Stackars stackars Stina. Men ingen annan har blivit sjuk som tur är.

Jag, Jörgen och Thomas drog ner till kvarterskrogen där vi tog en öl och spelade lite Jack vegas. När vi sedan skulle dra vidare ännu en gång kom Jörgen på att han kände sig lite väl slingrig, så vi gick hem. Och tur var väl det :)



Här ser det ut som vi drack äckliga Mojitos, så var inte fallet, Thomas sa "se ut som att du dricker kattpiss", sen tog han bilden.


Tyvärr har vi nästan inga bilder från kvällen. Men Micke tog en del så jag ska höra med honom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0