Myskväll spikad

På lunchen idag var jag bort till Ica och köpte baguetter, philadelphiaost och parmaskinka. Det är ju egentligen min och Jörgens traditionsenliga middag när vi jobbar Lördag, men förra veckan hade vi ju Linas matkasse så det blev inte av då. Och ikväll är ska vi ju kolla på Housewives och mysa så det passade perfekt att ta det idag istället.

Blev lite besviken att dom slutat visa min andra favoritserie Christine (den med tjejen från Seinfeld), jag har inte hör så många andra som gillade den i och för sig. Jag kände bara att jag på något sätt kunde identifiera mig med vissa av Christines säregna drag, (patetiska men roliga på samma gång). Nu visas den nya serie Cougar Town med Courtney Cox istället, också riktigt bra. Min kusin Anki är väldigt lik Cox, om 20 år kommer hon troligtvis vara en exakt kopia… inte fy skam det inte! Jag ska leta upp faktiska bildbevis när jag har tid.

 

Och ja, jag tycker TV är livet. Min blogg, jag bestämmer.. morr


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vill oxå mysa med Houswifes..:-( Själv har jag bakat matbröd och ska alldeles strax smaka på mästerverken! De jäste inte så mkt som jag hade hopppats...Har du helt gett upp bakningen eller har du någon förklaring vad jag gör för fel?

2010-03-09 @ 18:47:26
Postat av: Camilla

Du har ju mycket mer erfarenhet av bakning en vad jag har. Surdegen är första gången jag försökt baka matbröd, bortsätt från någon på hemkundskapen (hade för övrigt IG i hemkunskap). Så jag kan inte hjälpa dig :(

Men min plan är att bli expert, så småningom!

2010-03-09 @ 18:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0