När tanten tittar fram..

Sen vi flyttade in i vår bostadsrätt har jag tänkt att det inte är speciellt lyhört här i huset, vi hör aldrig ett ljud från våra grannar. Sen för ett par veckor sedan bestämde sig Ahfsinnejhad i lägenheten under att hyra ut i andra hand till en tonårskille..

Det började den helgen jag var hemma själv på lördagen och J var ute. Jag satt och försökte plugga i takten till hård bas i golvet, när dom var ute på balkongen och rökte kunde jag höra deras konversationer genom väggarna. Lagom tills jag skulle gå och lägga mig hade festen kommit igång på allvar, jag kunde tydligt höra var som troligtvis vad någon slags supartävlig, 10 barnrumpor som skriker "KÖR KÖR KÖR KÖR KÖR" i mun på varandra gång efter gång. Och ja, jag är medveten om att jag bara är typ 4 år äldre.

Sedan dess har han haft fest i snitt 3 gånger i veckan, senast igår. Man kan höra de mest bisarra ljud från den lägenheten som är omöjliga att identifiera. Jag mötte honom nyss på väg ner till tvättstugan. "Tja" sa han och liksom knyckte till med huvudet, så som tuffa killar gör. När jag var på väg upp igen kunde jag höra Beyoncé Halo eka i hela trapphuset. Kom på mig själv med att stå och glo på dörren och bara skaka på huvudet, i äkta pensionärsanda. När jag kom upp i lägenheten bestämde jag mig för att kontra genom att spela Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Underbart från melodifestivalen, på repeat.. "Tvivlar du, undrar du, älskar duuuuUUU" .. Ha, där fick han så han teg.






Kommentarer
Postat av: Samira

Underbart! "Där fick han" - hahahaha!

2010-03-17 @ 19:57:35
URL: http://samiris.blogg.se/
Postat av: Åsa

Härligt Millan! :D

Vi får nog skaffa en liten käpp till dig så du har något att hytta med. ;)

2010-03-17 @ 23:07:56
URL: http://livslust.bloggproffs.se/
Postat av: Malin

haha klockren hämd! jag skulle ha kört samma stil..brukar dock inte bita på den där typen tyvärr..

2010-03-18 @ 00:16:23
URL: http://malincante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0