Framtidens shopping?

Jag känner för nya kläder, nya skor och ny frisyr. Vårkänslor kanske? Vad jag inte känner för är själva processen, att trängas i affärer, svettas och bli uttråkad. Inte heller internet  shopping där jag med största sannolikhet kommer bli besviken. Varför finns det inget mellanting?

 

Jag har ett förslag… Vi tar HM som exempel. På hm.com borde det finnas en simulator där man kunna ladda upp en 360° helkroppsbild på sig själv under sin egna profil på hemsidan. Alla mått följer med och skapar en realistisk kopia ála The Sims. Sen kan man bara prova alla kläderna på klonen och se exakt hur det kommer se ut i verkligheten. Man ska även kunna kryssa i vad man är ute efter och inte minst vad man vill undvika för att underlätta urvalsprocessen. Citerar en kollega som alltid specificerar det icke önskvärda för expediten när hon ska köpa jeans "Jag vill inte ha muffin, camel toe, eller American booty (att byxorna skär in i röven hela vägen för att man ska se den exakta rumpformen).

 

 

Om denna tjänst skulle dyka upp inom en snar framtid.. kom ihåg vart ni läste om det först! Är det så att det redan finns (skulle inte bli förvånad), blir jag oerhört nöjd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0