Mat mat mera mat

Efter middagen på Grill igår kände både jag och J att vi aldrig mer skulle behöva äta. Jag var så fullproppad att det kändes som jag hade blodig biff och creme brulé ända upp i näsan. Mådde riktigt illa och trodde inte jag skulle ta mig hem med bussen utan att kräkas, kan tillägga att det inte berodde på fylla, hade bara druckit 1 rom och cola, 1 glas vin och i breezer. Vi kom i alla fall hem utan någon olycka och jag mådde ganska bra när jag gick och lade mig. Vaknade dock efter någon timme, var helt kallsvettig och mådde sjukt illa. Så det blev en spya innan kvällen var slut. Min mage pallar inte för mycket kött har jag märkt. Det hände för 1 år sedan också, det var påsk och mormor hade slagit på stort med moussaka, helstekt fläskfilé och oxfilé.

Ikväll skulle jag och J fira mig med lite vitvinskokta musslor, lätt gott och enkelt. När vi kom hem med musslorna märkte vi att i stort sett alla var döda och det luktade helvete. Så nu har vi bokat bord på en Libanesisk resturang runt knuten.. jag ska försöka behärska mig, men det kommer att bli tufft. Dom har sjukt god mat där, får försöka ta mycket vegetariskt ;)



Någon av katterna spydde precis, ingen aning om varför. Vi har bara matat dom med det Stina och Micke skickade med. Dom smaskar dock lite på blommorna i fönstren emellan åt, kanske är det :)

Kommentarer
Postat av: Samira

Det var riktigt nära att det kom upp här med, hos oss båda faktiskt. typiskt att man inte kan kontrollera sig.

Snygg tröjan var!

Och ja, svaret till kattens kräk är nog blommorna. De kommer fortsätta att kräkas om de fortsätter tugga på blommorna, bara en liten varning. =)

2010-05-08 @ 21:30:53
URL: http://samiris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0