Nära döden upplevelse

Efter att ha bemödat mig med att baka glutenfritt bröd kände jag att jag inte kunde annat än att ta den glutenfria försöksperioden på fullaste allvar. Åt därför två rostade mackor till frukost, mest luft med andra ord. När jag kom till jobbet var jag redan hungrig. I vanliga fall hade jag köpt en macka i cafeterian, nu fick jag nöja mig med en sketen smootie.

Efter ytterligare 1,5 timme var jag hungrig igen och knatade ner till personalmatsalen för att köpa lunch, dom brukar alltid ha en 4-tal olika rätter att välja mellan. Just idag var det endast 1 glutenfritt alternativ, sallad med vattenmelon och fetaost. Under resten av eftermiddagen och kvällen slank det ner ett äpple, 1 banan och 1 morot.

När jag väl slutade jobbet var jag i totalt svält mode. Min hjärna fungerade inte när jag förgäves försökte komma på ett lämpligt glutenfritt middagsalternativ. Tillslut lyckades jag instinktivt leta mig in på Mc Donalds, halvt förblindad av undernäring fick jag veta att ALLA hamburgare finns som glutenfritt alternativ. My lord, vilken lycka jag kände. Vips så sket jag i att dom säljer gamla snusksallader, en glutenfri burgare och allt var förlåtet.

Badadadada.. IM LOVIN IT

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ha ha! :D



Söta Millan...

2010-05-24 @ 23:11:31
URL: http://livslust.bloggproffs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0