Duschdraperi

Jag har ju bloggpaus för att mitt liv är på paus. Men då kan jag ju i alla fall blogga om det som livet kretsar kring just nu, renoveringen. Det börjar ju närma sig nu, vilket betyder att det drar ihop sig till det stadiet jag och J kan vara delaktiga och behärskar, inredningen :)

Imorgon kommer vi förhoppningsvis ha en stång uppsatt för duschdraperi, och då vill vi såklart ha ett nytt och fräscht som matchar det nya fina badrummet. Jag har kikat runt på nätet och hittat lite alternativ.

Budget
: De finaste budgetdraperierna (och mössa) har jag hittat på lagerhaus.se. Det i mitten är helt klart min favorit och en stark kandidat.


LyxCatherine David är en designer från Nya Zealand som bland annat designar duschdraperier. Både jag och J (speciellt J) älskar pingviner och därför skulle draperiet nedan passa perfekt i vårt badrum. Problemet är priset, 891 kr på drytrend.com. Inte vad jag vill spendera på ett duschdraperi.

Galet: På bluebox.se och coolstuff.se hittade jag dessa två som Jörgen älskar (såklart). Dödskallarna hade jag väl kunnat stå ut med, men det andra..


Det här är grymt svårt, det finns ju hur mycket som helst. As we speak har jag hittat en annan svindyr sida med sjukt snygga duschdraperier, kolla HÄR.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag skulle ej vilja spendera så mycket. Gillar att byta då det känns som att det blir "fräschare". Jag skulle t.ex. aldrig dra med ett gammalt draperi om jag flyttade. Känns som att man vill ha nytt och fräscht!



Har du spanat H&M Home? De har ju rätt trevliga varianter :-)!

2010-10-19 @ 21:07:07
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0