Stambytet (the big tour)

På efterfrågan kommer här stambytet in i minsta detalj. Tur att det fortfarande finns folk som är intresserade (mamma), med tanke på hur jag malt på den här veckan ;). Jag vill på förhand säga att även om jag kommer låta negativ, så är jag faktisk glad att det äntligen är igång. När det väl är klart kommer jag vara överlycklig.

I samma stund man träder in i hallen blir man täckt av damm och torr i munnen av att andas luften. Dessutom slås man av en slags obeskrivlig lukt som jag antar är från avloppet. Det luktar som en blandning av gamla sopor, kaninbur och "killarnas omklädningsrum".


Jag har släppt alla tankar på att äta något som är hämtat från köket innan vi haft en rejäl sanering. Planen var ju att vi skulle äta micrad lasagne på papptallrikar. Men jag vet ärligt talat inte hur det ska gå till att få fram mat ur frysen, in i micron och vidare till vardagsrummet utan att maten blir dammskadad.


Ni ser ju själva..


Vi har fått ett till hål in till "hemliga rummet" nu. Spännande..


Här hämtar vi vårt dricksvatten. Yummie! Det går verkligen upp för en hur bra man har det i vanliga fall.


Trapphuset


Baja majan...


Insidan av majan. (Nästan irriterande, alltid lika positiva) Jörgen tyckte; "Tänk att ha en sån här ute vid sommarstugan, vilken lyx det hade varit". Men jag fåt väl hålla med om att det kunde varit värre..


Ett gott skratt mitt i allt elände: " OBS: put ikke noget i dette toilet medmindre du har spist det först". En varm applåd!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0