Rapport från Paradiset

De senaste dagarna har varit riktigt slappa. Det är bara så som det blir här i Hua hin :). Vi har shoppat lite, badat, ätit mat och fått massage. Levt semesterliv helt enkelt, och firat Songkran såklart. Ni som har mig och Jörgen kanske sett Vickys bilder på Facebook som lades upp igår, in och kika annars :)

Ikväll ska vi på hemmafest hos Micke och Vicky, V fyller år. Det ska bli kul att träffa fler av deras kompisar. Dom pluggar på ett amerikanskt universitet med studenter från hela världen, så det blir nog en blandad kompott. Jag ska gå och se om jag kan få lite hjälp att fixa håret av någon salong här nere på gatan. Håret blir så fluffigt och svårt här i fukten och värmen. Jag har ingen plattång med mig och får ingen ordning alls på det. Ska även använda mitt nya smink som jag köpte igår. Har sminkat mig en gång under de två veckor vi varit här, så jag längtar efter att få fixa till mig lite.

Imorgon bär det av till Bangkok, där stannar vi tills vi åker hem på Torsdag. Jag och J ska bo på ett riktigt lyxigt hotell, Lebua at state tower. Det ligger i Bangkoks näst högsta skyskrapa. Vi hittade en bra sista minuten deal med 48% rabatt, så vi betalar bara strax över 700 sek/natt. Det sägs att det inte går att få så mycket lyx för pengarna i någon stad som i Bangkok, och det verkar ju stämma :). Väl där ska vi shoppa och gå på lite sevärdheter. Det har inte blivit så mycket sånt här i Hua hin.

Hej så länge.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ni verkar ha det bra och tar dagen som den kommer. Helt rätt! Saknar er! Puss o kram

2011-04-16 @ 16:45:25
Postat av: Jane

avis... =)

2011-04-19 @ 22:41:54
URL: http://jain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0