Sverige

Nu är vi hemma i Sverige igen. Vi landade strax efter 07 i fredags morse, svensk tid. Flygresan var rena drömmen. Vi skulle lyfta kl 01.20 thai tid, så när vi kom till flygplatsen började vi känna oss lite trötta. Planet avgick i tid och vi ville egentligen bara somna direkt, men bestämde oss för att hålla oss till efter första måltiden. Den kom lyckligtvis ganska direkt, sen var det bara att dra på ansiktsmasken och stoppa i öronpropparna. Jag vaknade till 1 gång, gick på toa och sträckte lite på benen. Sen somnade jag snabbt om och sov tills det var dags för frukosten, då var det bara 1,5 timme kvar av flygresan. Jörgen och Kim sov också hela vägen. Så 10 timmar på flyget kändes som 3, hur smidigt som helst.

Väl hemma i lägenheten kändes allt lite märkligt. Vi hade ju planerat att vara skittrötta och ligga och dröna vid TV´n hela helgen. Nu var vi istället hur pigga som helst, och vädret var helt fantastiskt. Vi bestämde oss därför lite spontant att åka till Mora för att fira Påsk. Jörgen åkte och hämtade nya bilen som stod parkerade på jobbet. Sen brände vi iväg.

Är jätteglad att vi åkte. Det var så kul att få träffa familjerna, äta påskmat och mysa i vårvädret. Det blev som en förlängning av semestern helt enkelt. Båda jag och J jobbar dock imorgon så vi kommer att bränna iväg hemåt här under eftermiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0