En till punkt avprickad

För ett tag sedan lackade jag ur helt på mina glasögon. Håret framme vid ansiktet nyps fast i "lederna?" på glasögonen och rycks loss, så jag håller på att få en ofrivillig, tofsig liten lugg. Sen är det obekvämt med glasögon när man ligger på sidan, som jag gör större delen av dagarna. Kände att jag ville ha dygnet runt linser innan det blir dags för förlossning, så jag ringde synsam och fick en tid till idag.

Synsam ligger runt hörnet på gatan nedanför, men jag var ändå lite orolig över att inte klara av att gå dit. Så jag blev lättad imorse när jag märkte att det var lugnare med sammandragningarna. Tiden var kl 14.30, så jag laddade upp hela förmiddagen med att äta och dricka mycket för att få upp blodtrycket, har varit rejält snurrig i skallen. J följde med som stöd om det skulle hända något efter vägen :P. Att gå på synundersökning med lågt blodtryck var ingen höjdare. Jag blev sjukt snurrig och illamående av att titta hit och dit genom olika glas. Men det som vart mest genant var att vi blev tvugna att avbryta alltihop så jag kunde gå och kissa, kände mig som ett litet barn :P. Lyckades i alla fall härda ut, och nu är det fixat. På hemvägen köpte vi med oss kebabrulle, gott.

Tänk att en så liten grej kan bli ett sånt stort projekt? Jag är helt slut. Så om detta är osammanhängande är det därför :P

Kommentarer
Postat av: Johanna

Visst är det härligt att slippa glasögon! Jag opererade mina ögon i mars så jag slipper det nu=)

2011-08-04 @ 18:05:31
URL: http://www.myheavenlylife.blogspot.com
Postat av: Cissi

Skönt att slippa glasögon.. jag gjorde tvärtom, fixade glasögon inför graviditeten, orkade inte pilla med linser på nätterna- men dygnet runt linser hade ju också funkat.. ;)

2011-08-04 @ 18:54:43
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Hehehe, ja, det lät som ett riktigt projekt det där! :) Härligt att det gick bra i alla fall och lycka till med resten av graviditeten! :)

2011-08-04 @ 19:49:46
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Det är verkligen störande med glasögon! Jag gjorde laseroperation för två år sedan och det är såå skönt att slippa :)

2011-08-04 @ 22:38:33
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0