Lite nytta

Ni vet ju hur besatt jag har blivit av att städa den senaste tiden. Tanken på att allt inte är perfekt när det blir dags för förlossning ger mig kalla kårar, så jag försöker beta av lite större grejer allt eftersom. Idag är jag faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Under förmiddagen har jag rensat och torkat ur både skafferiet och kylen. Skafferiet påbörjade jag för ett par veckor sedan, men blev tvungen att avbryta pga sammandragningar. Det är ju ett ganska stort projekt som tar längre tid än vad man tror, och när man väl tar sig för är det lika bra att göra det ordentligt. Nu är allt i alla fall skinande rent och fräscht, vilken tillfredsställelse!

Kolla in min blomlåda.. hösten är på väg, det går inte att blunda längre. Örterna i krukan är dock rätt fina fortfarande, ska nog plocka in och lägga i frysen innan det är för sent.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Det där med att fixa inför förlossning är klassiskt! jag städade varje centimeter, hade frysen full med muffins och bullar (i efterhand kan jag tycka att jag borde satsat på mat) och ALLT inhandlat typ 2 veckor innan Emma kom... Då började jag om.. ;) Framför allt tanken på att sen kommer jag inte hinna var det som drev på! :=

2011-08-25 @ 12:54:06
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

a, med alla dina förvärkar så borde bebis ligga väääldigt långt ner hihihi Har de lugnat sig föresten?

2011-08-25 @ 13:29:02
URL: http://saratilling.se
Postat av: My heavenly life -Johanna

vad duktig du är! Kan tänka mig att man vill ha fixat allt och lite till innan det är dags :9

2011-08-25 @ 22:30:57
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Hanna

ja nu är verkligen hösten på intåg! Kram

2011-08-25 @ 22:53:27
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: sofia

Sv: Tack så mycket =).



Jag känner också så med städningen! Är så mycket som måste städas så att det är rent och fint när hon kommer. Det är ju hennes första hem, det måste ju vara perfekt =P.

Ska vara ledig den 16 iaf, då får jag försöka hinna med en del. Sen får det väl bli på helgerna. För efter jobbet är jag helt slut!

2011-08-26 @ 07:22:42
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Oroa dig inte, jag födde 4v förtidigt och inget var klart för bebisen. Mannen fick montera och bädda sängen medans vi var på BB. Blöjor o ersättning handla vi påvägen hem från BB haha.



Det löser sig! =)



svar: Den blir säkert jätte bra! Köpte ni en bas till oxå så ni bara kan klicka ur den?

2011-08-26 @ 10:35:05
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0