Lunchtips

Det geniala med den här rätten är marinaden till kycklingen. Samma som vi använde till den färska tonfisken för ett par veckor sedan, asiatiska smaker och ljuvligt gott. Skillnaden är att kycklingen måste ligga längre för att dra åt sig smakerna, gärna över natten. Tonfisken behöver bara några minuter. Så bortsett från lite framförhållning går det hur snabbt som helst.




Receptet på marinaden:

1 msk asiatisk fisksås
1 lime, saften
2 skivade vitlöksklyftor
1 skivad röd chili

När köttet marinerat klart är det bara att torka av lite snabbt med hushållspapper och slänga det i grillpannan, alt stekpanna. Ta dock bort alla bitar av chili och vitlök först. Under tiden slänger man ihop en god sallad och vips har man en mumsig lunch.

Kommentarer
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Va gott!



svar: Skit bra med babyskydd man klickar på vagnen, sånt är vårt oxå som jag tyvärr måste byta ut nu :(



Jag va inne på fredan (han e född tisdan därpå) för jag trodde jag läkte fostervatten. Men de sa att det bara var flytningar (riktigt vattnigt). Sen gick vattnet måndag kväll utan värkar. De startade tisdag morgon (vid 6 tiden).



Så egentligen så har jag väl inte känt något i förväg, förutom att jag kände på mig redan från början att han skulle komma förtidigt (jag är oxå född 1 månad förtidigt).

2011-08-26 @ 15:37:30
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0