Presenter

Idag har jag och bebis firat 32 fulla veckor med att gå till Åhlens och köpa presenter till oss själva. Jag fyndade en topp på rean. Bebis fick två dregellappar i rätt neutral stil, vi har ju så mycket färglada och mönstrade barnkläder. Men just dreggellappar kommer jag nog beställa från nätet i fortsättningen, det finns ju så himla många fina och roliga har jag märkt. Pappa J fick ingen present den här gången, sprang inte på något bra. Men känner jag honom rätt så tar han mer en gärna tag i den saken själv ;).



Köpte även en liten symbolisk "gå bort present" till tjejen från mammagruppen jag ska till på fredag. Lite lyxigt godis i söt påse bara:)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Tips... Name it dregellappar har varit totalt bäst för oss... är fleece på undersidan och av nån anledning (vet inte om fleece stöter bort vatten) så är det de enda dregglisarna som har hållit torrt även när de mest envisa tänder/kräkperioder.. Finns säkert fler som har fleece, men de har varit toppen! ;)

2011-08-09 @ 19:14:31
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Sanna - mamma till Embla

Fördelen med page är att alla passar i den , enda man behöver göra är att ändra längden från person till person :) Sen kan man ju klippa den på olika sätt , mer klassiskt (kan se rätt trist ut) sen kan man klippa ur den lite mer :) Tycker du inte ska tveka en sekund :D

2011-08-09 @ 19:17:45
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Camilla - gravid med 1:an

Tack för tipset Cissi, jag ska kolla name it!



Sara: Ska se om jag vågar då :)

2011-08-09 @ 19:27:25
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Erika - I Väntan på Bebis

Ja, det var bra det barnmorskan sa till mig. Att blödning och vattenavgång absolut inte behöver vara de första. Inte om man är omföderska i alla fall som hon sa. Man ska ju inte stanna hemma lika länge som man kan göra med 1.an sa hon. Men de där tror jag är så olika!



KRAM

2011-08-09 @ 19:54:43
URL: http://erikaaaas.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Mums.. gott med lite lyxgodis ;)

2011-08-09 @ 20:25:06
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: sofia

Sv: Okej, hoppas att resten av graviditeten går bra då och att bebisen väntar i några veckor till med att komma =).

Jag hade en del sammandragningar när vi va på förlossningen och mätte hjärta, sammandragningar och rörelser. Dock känner jag ju inte av dom. Så vet inte om jag har mycket eller lite. Märker bara ibland att magen är väldigt hård. Får fråga min BM vad hon tror när jag ska dit nästa gång. Eftersom det inte var p g a livmodertappen som vi åkte in förra gången så märker jag ju inte av om det skulle bli så igen. Men det är klart, får jag kraftiga sammandragningar så borde jag ju märka något iaf =).

2011-08-09 @ 20:26:52
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: åsa f

Skönt att höra att du kan ut å röra dej, å att du unnar dej själv något. Det här med bilen blev ju kanon... för hoppningsvis. Puss på er alla :):)

2011-08-09 @ 22:42:33
Postat av: Isabelle

Jättefina! :)



Kram!

2011-08-10 @ 00:14:37
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0