Buhuu


Första urrensningen av E´s garderob. Kläder i stl 50,56 och några i 62. Jag är inte speciellt nostalgisk i min natur, men måste erkänna att det var lite ledsamt att skiljas från vissa plagg. Vi försökte trösta oss med att dom förhoppningsvis kommer att komma till användning igen i framtiden :)


Vi har haft storstädning här idag inför det nya året. Det gick toppen! Jag och J samarbetade bra, E satt nöjt i babysittern och tittade på. Där märker man tydligt hur mycket som hänt med honom under dom här sista veckorna. Tidigare har han mest velat bli runtburen, eller att vi sitter och myser med honom i soffan. Nu tycker han att det är kul att sitta själv och studera oss när vi flänger runt här hemma. Sätter vi oss däremot ner framför tv´n vill han komma upp, det måste finnas något kul att titta på. Passar mig alldeles utmärkt!

Städningen gick extra bra av en till anledning också, vi fick faktiskt en ny dammsugare i julklapp av svärmor. Den vi haft innan har varit så dålig, och jag har saknat att ha flera munstycken för olika ändamål. När man blir överlycklig över en ny dammsugare kan man börja kalla sig vuxen på riktigt ;).


Kommentarer
Postat av: Maria T

Hihi ja fick också en ny dammsugare av svärmor :) och som du säger så är man vuxen på riktigt när man blir glad för en ny! God fortsättning!!

2011-12-30 @ 15:17:15
URL: http://oliverspock.blogg.se/
Postat av: Carro

Vissa kläder saknar man mer än andra så är de nog :) Jag måste rensa bland Loves kläder också, småkidz växer som gräs ju :P Haha!

2011-12-30 @ 15:35:52
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: anna - gustavs mamma

Mjölkstockning är inte roligt men jag lyckades också bromsa den rätt bra denna gång. Man lär sig :) Hoppas bara den håller sig borta nu när vi är i fjällen! Tråkigt att behöva sitta inne hela veckan!



Visst är det lite sorgligt när favoritkläderna börjar bli lite små. Ännu passar våra, men det är inte många veckor kvar. Tur det finns lite nya gobitar på lager :)

2011-12-30 @ 17:08:39
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: Duktiga Tjejen

Hej! Jag fick tips om din blogg i min blogg idag, för att du också har/haft D-vitminbrist? Om jag inte missuppfattade. Alltid skönt att få läsa tankar och funderingar av fler med den hormonrubbningen.



Grattis till fina lilla sonen också!

2011-12-30 @ 19:11:44
URL: http://Duktigatjejen.blogspot.com
Postat av: Cissi

Fick också en dammsugare.. Helt klart vuxenpoäng!



En del av Emmas kläder saknar jag jättemycket..

2011-12-30 @ 20:56:30
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Emelie-mamma till Wilde

Ja visst är det tråkigt att lägga undan favoritkläderna.

Insåg även att jag glömt använda vissa :/ men men kanske kommer till användning en annan gång :)

2011-12-30 @ 22:08:15
URL: http://ebrathen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0