Hemma igen

Julfirandet är över för den här gången och vi är hemma igen. Det har varit en jättebra jul, känns som att vi faktiskt fick hyfsat mycket kvalitetstid med alla. Just pusslandet var något jag oroade mig lite för innan, men det blev inte så mycket flängande ändå. Tur att vi hade en hel vecka på oss, allt kändes bara trevligt :).

Resan hem gick också bra. Det var som att E kände på sig att vi skulle ut och åka, han skippade nämligen förmiddagsvilan och blev lite bökig på slutet innan vi for. Sen sov han ända till Kista innan han började bli kinkig, och då var vi ju nästan hemma. Som

Nu sitter vi och fikar lite kaffe och svärmors underbart goda Bessie's som vi fick med oss hem


Vad som väntar i hallen försöker vi glömma bort en stund. Men det ska faktiskt bli kul att packa upp alla fina julklappar :)


Kommentarer
Postat av: Cissi

Mysigt och vilka fina koppar! ;) skönt att allt gick bra.. Alltid lite på vinst och förlust med långa resor och små barn.. ;)

2011-12-28 @ 21:15:57
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

välkomna hem igen snygging! =) Skönt att ni har haft det bra och att det gick bra att ta er hem! Kram på dej!

2011-12-28 @ 22:19:05
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Maja.N

Vilken mysig jul ni verkar ha haft! Vi kom hem till mora för några timmar sen. Så synd att Jörgen var tvungen att jobba! Hade vart så kul att träffa er! Men vi får planera in en Stockholms resa snart igen :) ta hand om er så ses vi snart :) kramar

2011-12-29 @ 00:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0