Mer lägenhet då

Vi har tackat nej till lägenheten. Efter rådgörande med kunniga människor i branchen kom vi fram till att priset var aningen högt i förhållande till hur marknaden ser ut just nu, samt att inflyttningen är lite väl nära inpå. Vi vill inte hamna i läget att behöva sälja våran till ett för långt pris bara för att det blir tidsbrist. Så vi försökte pruta ner priset och få en senare inflyttning. Vi fick ner priset lite, men inte tillräckligt för att det ska göra någon skillnad. Det kommer fler lägenheter, vi sitter inte precis i sjön nu. Och vem vet, säljaren kanske får panik och tar budet i alla fall. Den kommer ju inte bli lättare att sälja ju längre tiden går.

Nästa vecka kommer det en homestylare och ger oss råd inför en kommande försäljning, sen får vi lite tid på oss att åtgärda allt som behövs innan dom kommer hit och tar bilder. Vi vill att allt ska vara klart om vi hittar något vi vill ha. Då är det bara att slänga upp annonsen direkt.

Kommentarer
Postat av: Cissi

ja, är ju ett stort beslut så känns viktigt att det känns 200% rätt med försäljning och köp... Det kommer fler lägenheter

2011-12-02 @ 16:59:32
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Åsa H

Klart ni ska komma hit! :D

Jag och ungarna har julavslutning den 21/12, sen har vi jullov, så ni är varmt välkomna! Vi blir jätteglada om ni kommer! :)

2011-12-02 @ 17:16:35
URL: http://asahall73.wordpress.com
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Hoppas ni hittar det ni vill ha. :-)

2011-12-02 @ 17:31:47
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Emma - bebis i magen v 32

Klokt att vänta lite, aldrig bra att göra något hastigt. Själv hade jag tur när jag sålde min tvåa då jag ville bli av med den så snabbt som möjligt och fick en köpare som behövde komma in i den så fort som möjligt. Gick dessutom 40 000 i vinst så man klagade inte!

2011-12-02 @ 18:32:48
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/
Postat av: Emelie-mamma till Wilde

Hoppas att ni hittar rätt lägenhet snart som känns 100% med både läge och pris. Men de är ju svårt de där.



När jag klippte mig tanka jag upp Wilde precis innan sen gick Jocke promenad med han under tiden sen fick han mat efteråt igen. Själva klippningen gick ju på en timme så för oss funkade det precis. Wilde äyer ju varannan timme. Men jag rekommenderar det verkligen att få lite egentid att få bli om pysslad. Massagen när hon tvätta håret var guld värd. :)

2011-12-02 @ 18:34:03
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Nä det känns ju bäst att inte förhasta sig! Ni kommer nog få tagg på en bra lgh snart :)

Ja dagiset verkade jättebra! :) Kul när man känner så! :) Kram

2011-12-02 @ 19:19:22
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: fia

hoppas att det gick bra med pepparkakshuset:D



okej, för många av dom jag vet som fött inom ca 2 timmar osv, de har spruckigt rejäält.. liksom att det går för fort att kroppen inte hinner med riktigt.. det är ju därför man ska stanna av så mycket under krystandet.. men däremot borde de väl klippa då? jadu.. om man ändå visste:D

2011-12-02 @ 21:17:10
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är knepigt att köpa nytt boende och sälja det gamla. Vi kommer också vilja flytta, förmodligen till sommaren nästa år då lillkillen är större. Men vi har redan börjat kika lite på vart vi skulle vilja bo.

2011-12-02 @ 21:59:30
URL: http://homeandhappiness.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0