Dags för en update

Nu har vi hunnit en bra bit på vägen och man börjar faktiskt kunna ana ett slutresultat. Igår kom bänkskivan på plats. Det var en del sågande pappa blev tvungen att göra, och han hade lite ont i magen innan det väl var klart. Men självklart blev det helt perfekt :).

Allt är klart med vatten och avlopp. Det blev lite av ett problem eftersom rören blev för korta när vi flyttade blandaren. Men nu är det färdigt och till och med diskmaskinen är inkopplad, och faktiskt igång. Det känns som rena drömmen att inte behöva handdiska längre.

Det nya kylen/frysen kom idag också. När vi plockade ur den gamla ur skåpet insåg vi att det nog var första gången den blev utflyttad. Det var riktigt vidrigt faktiskt, massor med intorkat fett och äckel. Säkert 20 år gammal skit, minst. Vi hade i och för sig misstänkt att det kunde vara en del snusk där bakom. När vi flyttade in blev vi tvungna att grovsanera hela lägenheten, och skåpet för kylen var det enda vi inte gav oss på. Vi har haft en liten unken doft i lägenheten som kommit fram varje gång det blir instängt lite för länge, nu vet vi varför.

Här har pappa torkat övre halvan av den gamla kylen, och skåpet där den stått skymtar fram till vänster. Hur vidrigt som helst. Det känns så skönt att det är rent där nu.


Underbara diskmaskinen :)


Och helheten. Som ni ser har vi börjat kakla lite också. Det kommer bli en ljusgrå fog, så plattorna kommer flyta ihop lite mer en var dom gör nu. Jag längtar tills överluckorna är lackade och klara med dom nya handtagen. Först då kommer man verkligen se hur det blir :).

Kommentarer
Postat av: Malin

Verkligen jättefint! Längtar tills jag får komma o kolla!!

2011-02-22 @ 22:21:28
Postat av: Micke

börjar se riktigt snyggt ut de där:)

2011-02-23 @ 11:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0