Bebisvänligt sovrum, tack!

Vi håller fortfarande på att fundera över hur vi ska få sovrummet bebisvänligt. Att vi behöver byta ut sänggaveln är ju ett måste för att kunna få in en spjälsäng, som jag skrev här om dagen. Problemet är bara att hitta den perfekta sängen. Vill ju att det ska bli så funktionellt som möjligt, utan att bli fult. Vi har mätt och mätt, om och om igen. Men rummet blir helt enkelt inte större :P.

Mamma gjorde oss uppmärksamma på Ikeas Brimnes. Lådorna under den är väldigt rymliga, men jag hade uteslutit den på grund av att gaveln gör sängen onödigt lång. Det jag inte tänkte på var att man faktiskt sparar in utrymmet för sängbord, eftersom det då räcker med hyllorna i gaveln. Jag trodde att vi äntligen hittat det perfekta alternativet och kände mig lättad. Men, när jag mätte insåg jag att det aldrig kommer att gå. Vi kommer att behöva ställa spjälsängen i fotändan av sängen, och väljer vi Brimnes kommer vi inte att ha tillräckligt med plats :(.

Brimnes..

Så nu är vi tillbaka på ruta 1 och det verkar som att det är Trondheim som är bästa alternativet ändå, trots att lådorna är mindre. Hade varit så mycket lättare om sovrummet bara var liiite lite större. Får se om det blir den eller om det kanske mirakulöst dyker upp ett bättre alternativ.

Trondheim..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0