En jobbig dag

Den här dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Energin har varit på minus från start. Sen när jag var hos min farmor började jag känna av sammandragningar och molvärk i svanken. När jag kom hem åt jag lite och lade jag mig i soffan en stund. Sen följde jag med mamma ut på en tur i bilen för att göra lite ärenden, inte alls smart. Hade sammandragningar var 5e minut och det fortsatte göra ont i ryggen och även i magen.

Väl tillbaka hemma lade jag mig på soffan direkt och har inte rört mig ur fläcken på flera timmar, nu har det äntligen lugnat ner sig. Jag vill verkligen inte dra igång något så jag måste åka ända till Falun. Speciellt inte nu när J fått problem med bilen, (ett däck har fått en "knöl?" och måste bytas. Han var och kollade upp det idag men dom fick inte in rätt sort innan måndag. Innan dess ska han tydigen köra så lite som möjligt. Skulle något mot förmodan hända (peppar, peppar), känns det ju tryggt om han snabbt kan komma iväg.

Nu verkar det hur som helst lugnat ner sig lite, så antagligen var det bara kroppen som sa till på skarpen att jag måste ta det lugnt. Har läkartid i början av nästa vecka för att kolla status på tappen. Förhoppningsvis är allt ok då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0