Hemtrevligt

Innan värderingen igår såg vi till att städa och fixa ordentligt här hemma. Inte för att vi har det speciellt skitigt hemma annars, men i och med att vi bor på en sån liten yta är det lätt att det blir rörigt. Vi är lite slarviga, och det är lätt att bli hemmablind och bara lyfta eller damma runt prylarna, istället för att faktiskt lägga det på sin egen plats. Mycket av våra grejer har inte ens någon riktig plats utan flyttas bara runt. Men inför igår så städade vi upp ordentligt och plockade undan massor med grejer, och det var så skönt. Hela lägenheten känns större. Vi måste bli bättre på att hålla ordning, då kommer det bli så mycket lättare att bo kvar här länge, som vi egentligen vill. Vi älskar ju vår fina lägenhet.

Fyndade ny duk till köksbordet på Hemtex här om dagen. 75 kr har jag för mig att den kostade, ett kap!


En annan anledning till att det är lite rörigt här hemma är ju Jörgens kreativa hobby. Han har alltid ett nytt projekt på gång som kräver massor med rekvisita, som alltid ligger framme ;). Sen har vi haft 20-30 tavlor stapade efter väggarna i varje rum. Och hur underbara dom än är blir det ju för mycket tillslut, vi har inte tillräckligt med plats. Så tidigare i veckan fick stackars älsklingen bära upp 10 st på vinden. Han såg riktigt deppig ut över att behöva skiljas från sina vackra skapelser :(. Men vi var överens om att det tyvärr var ett nödvändigt ont. Vi behöver all plats vi kan få framöver, speciellt i sovrummet. Och det gjorde faktiskt stor skillnad att få bort några, blev mycket rymligare.

Någon gång, inom en relativt snar framtid, kommer vi att se till att skaffa ett boende där det finns mer utrymme för J´s hobby. För den ger oss båda vädligt mycket glädje!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh, var har du hittat den blommiga duken (om det nu är en duk?) Supersöt!

2011-07-16 @ 22:24:46
URL: http://web.me.com/isabellemaria

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0