Just det..

Hade förträngt en liten detalj från besöket på MVC. När jag var hos läkaren i fredags så fick jag vänta ganska länge och när jag väl kom in var hon superstressad. Efter undersökningen sa hon bara att livmoderhalsen inte hade blivit kortare än vad den var förra gången. Men vad hon inte berättade var att tappen nu var uppmjukad, vilket den inte varit tidigare. Jag är väldigt glad att BM informerade om det nu, för jag kände ju mig ganska lugn efter läkarbesöket och har tänkt att jag inte behöver vara så "överdrivet" försiktig. Det var ju anledningen till att jag vågade mig ut på en liten promenad under helgen.

Men nu har jag tänkt om och kommer att fortsätta ta det säkra före det osäkra, nu är det knipa ihop som gäller. På det stora hela känns det fortfarande väldigt bra, och jag tror det kommer gå hela vägen om jag fortsätter tar det lugnt och inte stressar.

Kommentarer
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

jag äter niferex, fick problem med magen ibörjan men nu mår jag bra :)

2011-07-25 @ 14:10:46
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Tigerhonan - Gravid ♥

Hehe ja, speciellt nu när man börjar bli stor så är det jobbigt. Men skönt att bara handla en gång i veckan så handlar man hem allt man behöver. Får bara springa och köpa mjölk då och då :)



Ja, nu har jag precis ätit och vilar efter maten. Snart dags att plugga lite :)

2011-07-25 @ 16:22:26
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Johanna

Håller tummarna att allt skall gå bra för dej och den lille/-a =) Roligt att du tittade in hos mig! Du är välkommen igen! Kram

2011-07-26 @ 01:04:07
URL: http://www.myheavenlylife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0