Nytt i bebisgarderoben

Jag var ner på Lindex en vända och köpte lite kläder till bebis. Det är lite svårt att veta hur mycket kläder man ska köpa i minsta storleken. Dom flesta säger ju att barnen växer ur stl 50 direkt, andra säger att deras barn kunnat ha 50 i över en månad, medans vissa säger att den storleken var för liten redan från början. Och det är klart, alla ungar är ju olika. Man vill ju samtidigt ha lite kläder som faktiskt passar i början också.

Jag räknar ju som sagt inte med någon bjässe eftersom jag och J var normalstora barn. Men nu har jag även förhört båda våra mammor om det här med storlekar. Båda tycker att stl 50 är näst intill onödig. Bättre att köpa en eller två stl större, och sedan vika upp mudden i början. Så vi kör på det. Jag vill att vi ska ha ett lager kläder så vi slipper tänka på att behöva shoppa den första tiden. Men blir det så att vi får en pluttbebis är det väl inte värre än att vi får knata ner på Lindex igen och köpa lite minikläder. Det ligger ju bara runt knuten.

2 bodys, 2 byxor och 1 pyamas. Allt i stl 56.


Nuttiga små strumpor. Ärver ungen mina fötter finns det dock risk för att dom kommer vara för små är jag rädd ;).


Jag har ju gnällt en del över unisexutbudet på dom stora kedjorna, Hm, Lindex.. osv. Men faktum är att jag faktisk hittat en hel del fint på Lindex. Ska ta fram och fota allt annat fint vi hittat också någon dag!

Kommentarer
Postat av: Lisa Brändström

Jättefina kläder :) Visst är det svårt att veta med stl, jag har också mest 56. Bebisen har rört sig lite till nu, så jag väntar in honom så får jag se :)

2011-07-20 @ 22:21:52
URL: http://lisabrandstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0