Obalans

Idag var det inte alls kul när J gick till jobbet. Det är det visserligen aldrig, men idag kändes det mer jobbigt för hans egen skull än för min. Han berättade att när han väl somnade igår sov han som en kratta, drömde och vaknade hela tiden. Det var väl därför han försov sig, stackarn. Såg verkligen på honom hur trött han var. Som tur var hade jag spelat in ett av hans favorit program på tv igår, Gordons kitchen nightmares. Så han såg på det och åt mackor med jordnötssmör och sylt, också en favorit. Efter det såg han i alla fall lite piggare ut ;). Jag lovade att jag skulle blogga mycket idag så han kunde läsa på rasten och känna det som att han var hemma hos mig istället, sötnosen!



Jag mår i alla fall bättre idag, så antagligen var det bara hunger som ställde till det för mig i går kväll. Fattar inte hur jag kunde missa det själv. Det var ju bara några dagar sedan jag skrev om det här, och hur jag lärt mig att jag måste fylla på med energi hela tiden för att inte balla ur. Men på något vis tänker jag inte på det på samma sätt när middagen väl är avklarad. Då kan timmarna bara rulla iväg. Jag får nog bara bestämma att det är utfodring minst var 4-5é timme  som gäller, oavsett om jag känner mig hungrig eller inte. Det betyder att det är dags för lunch nu :)

Kommentarer
Postat av: Tigerhonan - Gravid ♥

Jag har alltid haft viktnoja, men väger ju en del också så inte så konstigt att jag tänker på vikten hela tiden. Och nu tar ju hjärtat med stryk också och det känns en del. Men försöker att äta bättre iaf :)



kram

2011-07-20 @ 15:44:25
URL: http://www.tigerhonan.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0