Barnkläder

Bebis har redan en egen stil, cool, glad och lite retro. Det började när vi var i Thailand inne på en liten butik med streetkläder för att hitta tröjor till J. Där sålde dom även lite babykläder som vi bara inte kunde låta bli, bland annat en svart body med guldiga dödskallar på. Jättefin är den. Sen har vi köpt på oss något plagg här och där, när vi hittat något vi gillar.

Jag är lite missnöjd med utbudet hos dom stora kedjorna, det är för lite unisex och för mycket babyblått och ljusrosa. För det första vet vi ju inte vad det är vi kommer få, och för det andra tycker vi inte att det är speciellt snyggt heller. Bara tråkigt. Vi gillar kläder i starka färger och med fina och roliga mönster, som passar både flickor och pojkar. Djurmönster är en stor favorit, det är grejer det.

Det finns riktigt fina märkeskläder för bebisar. Men vem vill lägga 250kr för en body som kommer användas i 3 veckor? Inte vi i alla fall. Kläderna nedan kommer bland annat från Maxomorra, JNY Design, Småfolk och MALA och säljs tex på Småtting och Strössel. Så mycket fint verkligen. Men jag har faktiskt lyckats nosa upp lite liknande kläder på Lindex och HM som ligger och väntar i garderoben. Men det är inte speciellt mycket. Tur att det är 3 månader kvar :)

(Går att klicka för större bilder)




Det vanliga "unisex"-utbudet från Lindex är inte alls lika kul när man vet att det finns orange-bruna bodys med väspor..


Kommentarer
Postat av: Michelle

Tänk va vi alla är olika... När jag väntade köpte jag nästan inga kläder eftersom jag ville ha allt i rosa eller blått =) hihi!

Men jag håller med dej, det är sjukt dåligt med unisex och framföallt roliga färgglada mönster!



Hoppas du har det fint i värmen! =)

2011-07-07 @ 19:40:01
URL: http://michilullan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0