Gårdagen=innehållsrik

Jag är jättedålig på att träffa folk när jag är hemma i Mora. Har trots allt flera bekanta som bor kvar här, men det blir liksom aldrig av att träffa någon utöver familjen. Som tur är har jag min vän Maja och hennes Micke, som också var uppe över midsommar. Dom är mycket bättre på att hålla liv i relationer och ringde och frågade om jag ville hänga på till vår gemensamma vän Elin. Elin fick en dotter för snart 1,5 år sedan, som jag fortfarande inte hade träffat. Så det var verkligen på tiden. Det var kanonkul att få träffa E och hennes lilla familj :)

Elin och lilla Lovisa i Lovisas fina rum


Maja :)


Det blev även en vända till Majas syster Malin som jag inte heller har träffat på jättelänge. Hon och hennes kille bor jättefint precis vid vattnet.

På kvällen var vi i familjen bjudna över till faster på grillning eftersom hon fyllde år. Jag blev tyvärr inte speciellt långvarig. Hade problem med sammandragningar och blev tvungen att gå hem och lägga mig ett tag, men då gick det över som tur var. Det var i alla fall trevligt så länge det varade :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0