Bästa lunchen

Jag fick till en så otroligt god och enkel lunch idag, tonfisk och äggmackor. Jag brukar inte vara så förtjust i tonfisk på burk, det är så torrt. Tror det är andra burken jag köpt någonsin. Ryckte den i farten när vi var och handlade sist, tänkte att det var en sådan grej som går snabbt att sleva i sig. Men det här var kanongott!

Hårdbröd med en rejäl klick majonäs i botten, sen på med tonfisk, kokt ägg och rom. Kan det bli enklare?


I eftermiddag när J slutar ska vi och kolla på en till lägenhet, en 3á i närområdet. Vi har inte allt för höga förhoppningar dock. Den har legat ute länge på Hemnet, och det är två andra lägenheter till salu i samma hus. Luktar lite död katt tycker jag. Vi ska försöka ta reda på vart problemet ligger.

Förresten så skrev jag aldrig det, men det gick väldigt bra när vi fick lägenheten värderad i söndags. Vi var osäkra på om det kommer att fungera med den prisklassen vi hittills kollat på. Det är 15% som gäller i kontantinsats nu, när vi köpte vår nuvarande var det bara 10%. Men vår lägenhet har gått upp rejält i värde, så 15% kommer inte bli några problem. Det är så skönt när man har flyt :)

Kommentarer
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Jag har letat efter amningstopparna nu o kunde inte hitta dom tyvärr. Tror jag slängde dom för allting var så svårsålt på Tradera vid den tiden.

2011-11-02 @ 15:39:31
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Augustifamiljen

Ja visst är det konstigt att det kan va så olika, men men.. många veckor kvar så det kan ju lätt ändra sig haha. Men underbart ska det bli iaf :)



fantastiskt skönt att ni fick lägenheten bra värderad, INTE kul att man måste ha 15% nuförtiden tycker jag.. gör husköp såå mycket svårare om man (som vi) inte har en lägenhet eller hus från början!

2011-11-02 @ 17:50:52
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

åh dessa kontantinsatser ! vi hade tur att vår gamla lägenhet hade stigit såpass i värde innan vi köpte den här så att vi kunde få en större boyta och Alva nu ett eget rum ;) hihi.

2011-11-02 @ 18:11:26
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Sanna - mamma till Embla

man vänjer ju sig allt för lätt :) Kvällarna blir ju genast mycket längre,men som tur är finns det ju en massa bloggar att kika igenom :)

2011-11-02 @ 18:35:03
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Skönt att den blev värderad högt :) Här räknar vi också med en fin vinst när vi väl säljer. När har ni tänkt? Och var är det ni bor nu?

2011-11-02 @ 20:00:37
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Vad skönt att ni fick en fin värdering :D Och ang. bilden så är det tydligen en app som heter colorsplash som ska kunna göra om bilderna sådär :)

2011-11-02 @ 20:16:59
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: fia

ett tipis!

köp baugetter och sen gör du en tonfiskröra. Då har du i tonfiskröra, cremefresh (med smak, jag brukar ha soltorkade tomtater smak), lök och paprika!! gudomligt gooooooott!! oj så hungrig jag blev.

2011-11-02 @ 20:34:18
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Micke

kattmat:)

2011-11-06 @ 18:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0