Lägenheten

Om allt går som planerat kommer vi förmodligen ta lägenheten. Informationen vi fick var väldigt grundlig och bra, men det känns ändå pirrigt att köpa något vi inte kommer kunna titta på innan. Fast det går ju sällan komma ifrån när det kommer till nyproduktion. Nu vet vi i alla fall exakt vart lägenheten ligger i huset, så jag ska försöka ta en tur med Elton imorgon och få en bättre uppfattning om utsikt osv. Elton skötte sig förresten exemplariskt under hela tiden vi träffade mäklaren. Han har ju gastat sig igenom en lägenhetsvisning tidigare, så vi väljer att tolka det som att han har en bra intuition när det gäller fastighetsaffärer ;).

Nu ska jag försöka söva lillfisen. Han har sovit dubbelt så mycket idag mot vad hn brukar, så förmodligen blir det till att sitta uppe ett tag. J ska på tjänsteresa till Oslo imorgon och har redan lagt sig, planet går redan vid 6 imorgon bitti. Får se om jag och Eltis hunnit lägga oss innan han sticker.

Nattinatt!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Å vad spännande! Emma hade också såna där sovdagar när hon var liten - typ sov i ett dygn kändes det som för att sedan vara sitt vanliga jag igen... ;) nog för att de sover så lite, de tankar!

2011-11-29 @ 07:40:19
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

OOh vad spännande!! När blir inflyttningsdatum sen i så fall? :) Kram

2011-11-29 @ 10:13:33
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Sanna - mamma till Embla

åh va kul :D

2011-11-29 @ 14:02:07
URL: http://mammatillembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0