Thaiafton

Det blev en Thaiinspirerad tvårätters för oss till middag idag. För en gångs skulle stod jag för maten, annars är det ju J som brukar vara Asiatkocken här. Idag ansvarade han bara för efterrätten, också en riktig Thailandsklassiker. Alla som besökt landet känner nog igen den, man stöter på den på marknader, på gatan, ja.. överallt :).

J drömmer om att vi ska åka till Thailand några månader och vara föräldralediga tillsammans nästa år, så det har vi suttit och diskuterat under middagen. Jag skulle absolut kunna tänka mig det också, massor med kvalitetstid tillsammans. Vi är inte överens om vart vi vill åka bara. J vill vara i Bangkok medan jag vill bara ha sandstrand för hela slanten. Får se vart vi landar. E har ju faktiskt också varit med till Thailand en gång, fast i min mage!

Panang curry.. Vi var för klupska för att ta kort när allt var klart, så det fick bli ett efteråt på J´s matlåda ;)


Sticky rice med mango och kokossås till efterrätt..


Jag har känt mig lite tömd på energi idag så det var gott med en ordentlig middag, är piggare nu. Elton sitter i J´s knä i skrivandets stund och har bjudit honom på 4 leenden. Jag har missat alla :P. Varje gång jag kommer för att titta blir E gravallvarlig. Undra om J hittar på? ;)




Kommentarer
Postat av: Erica - Mamma i December!

Guuuuud va gott! Jag bara dör för Thaimat. Synd bara att det är så få restauranger som har "riktig" thaimat. Och att jag oftast är för lat för att komma iväg och handla riktiga ingredienser.

2011-11-11 @ 19:33:26
URL: http://ericanygrenbackman.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Men åh så mysigt och gott! Älskar thaimat och har också haft planer på att försöka få till ngn längre tid i thailand tillsammans med Levis. Vi sa att vi ville vänta tills han blev året så att han kan vistas lite i solen men nu är vi snart där ju så det kanske är dags att börja planera en resa :D

2011-11-12 @ 10:37:16
URL: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0