Tidsomställning

Jag har listat ut varför jag upplever dagarna som så korta. Det är ju för att jag har anammat Eltons dygnsrytm. Innan var jag alltid uppe med tuppen, 08 räknades som sovmorgon och kvällen avslutades senast 22. Nu är det E som bestämmer, och han vill inte lägga sig innan midnatt, gärna senare. Men vi sover till 11 så det går ändå jämnt upp. Jag har bara inte vant mig, så när J kommer hem från jobbet vid 17 känns det som att dagen nästan är slut, men egentligen är det ju bara lunchtid om man ska gå efter min och E´s klocka.

Elton tycker att det borde vara en självklarhet att pappor får vara lediga från jobbet på fars dag, speciellt på sin första. Han höll därför en vild demonstration här tidigare.


Sen förklarade jag att vi snart ska gå ut och fixa lite överraskningar tills dess att pappa kommer hem från jobbet. Då blev han helt upprymd av förväntan..


Efter det kände han sig trygg med att jag har koll på läget och kommer ansvara för hela fars dag-grejen, då kunde han somna lugnt..

Kommentarer
Postat av: Iven

Haha underbar bildserie :)

2011-11-13 @ 14:20:35
URL: http://iven.blogg.se/
Postat av: emelie björck

Åh alltså jag inser ju nu att jag inte överlevt vidare bra, jag tror doritosen räknas till min nödproviant! Här på maxi har de bara den där nacho smaken men då kan man ju lika gärna äta tacochips..:) nej det ska bränna till lite i munnen. Som av sweet chili.

Om du har tid så får du gärna importera två påsar till mig:):)

Oh vilket gosigt bildspel, han är så fin er pojk!

Hörs av. Kram

2011-11-13 @ 15:36:55
URL: http://frokenbjorck.blogspot.com
Postat av: caroline

Haha,, har ju vana med poliser.. gillar dem dock inte. haha blev nämligen av med kortet efter en fortkörning men tog det snabbt igen, så undviker dem emst nu :D haha..



nej men precis.. 3 månader och sen ska de väl bli bättre.. gud vad skönt =)

2011-11-13 @ 16:00:34
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

haha du är ju bara för underbar! så söt din lille pojk! en liten dröm! <3

2011-11-13 @ 18:45:07
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Haha, underbart inlägg!

2011-11-13 @ 19:09:00
URL: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0