En ömklig liten pojke

Tack för alla synpunkter angående Elton och hans kvällsgråt. Jag tror att det säkert kan vara en kombo av alla dom saker ni skriver om. Han är lite gasig i magen, och om han samtidigt då är trött och lite allmänt tjurig kan det nog låta värre än vad det är. Flera upplever ju det precis så med sina små, och förhoppningsvis går det över efter 3 mån. Så länge man vet att barnet inte lider tycker jag det är ok, och jag är rätt säker på att Elton inte gör det. Annars känns det som det inte skulle gå att distrahera honom.



Jag och E har suttit ihop hela dagen idag, han har varit lite ynklig och eländig. Så länge han fått vara i min famn har det gått bra, då har han kunnat sova lite. När vi skulle äta sov han, så vi lade ner honom i saccon. Helt plötsligt vaknade han med ett ryck och gallskrek. Han måste ha drömt något obehagligt stackaren. Någon timme senare så nös J jättehögt när E låg och åt/halvsov, han blev jätterädd och flög upp sägert en deci i famnen på mig. Sen grät han helt förtvivlat i någon minut innan han insåg att han var utom fara. Det var hemskt att se honom så rädd. Fattar inte varför heller, han har ju inte upplevt speciellt mycket läskigt i sitt liv och bör ju därför inte ha någon referens. Förlossningen, påtvingade bad och blöjbyten, röd rumpa.. det är väl det :P

Kommentarer
Postat av: Sanna - mamma till Embla

Känner igen det där med att bli rädd,Embla har hela tiden blivit jätte rädd för minsta lilla ljud.Har varit väldigt synd om henne och även hon har inte varit med om något otäckt.Det är först nu jag kan nysa utan att ha en panikslagen liten tjej :) Så det går över :)

2011-11-22 @ 19:44:29
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa <3

Jag tror de är jättesvårt att veta vad de kan vara! Magen är väl de största problemet för de små, men man kan ju nästan aldrig veta. Ifall du tror han kanske har ont så tycker jag ändå du ska prata med BVC och få råd av er sköterska där. Då slipper du tänka och oroa dig. Klart man inte vill att ens små ska må dåligt.



När Moa var sådär liten så var hon också ALLTID ledsen på kvällarna. Flera timmar. Tommy, som bara är hemma kvällar, fick bara se henne ledsen typ. Hon var aldrig ledsen på dagarna. Men det var nog faktiskt den magiska gränsen 3 månader, och det släppte. Många har ju en jobbig stund där på kvällen, då dom ska "ta in" allt som hänt under dagen.

Men ja, man vet ju aldrig nästan :)

2011-11-22 @ 20:20:25
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Fia- mamma till Edison

Edison är en lättskrämd liten lort! Precis som sin mamma :P och har varit det från start! Här springer pappan till andra änden av huset när han ska nysa haha och när andra barn låter kan han tappa andan av skräck! Dock håller det på att bli bättre nu...



Känner igen det där med gråt om kvällen, Edison har inte haft så mycket ont i magen ändå men när han har haft det har det varit på kvällarna han har skrikit.

2011-11-22 @ 20:24:56
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Små barn gör så. det är väldigt vaanligt. Dixie har det oxå jobbigt emellanåt, men tycker det blir bättre och bättre. Nu är hon snart 3 månader och det är då det sägs vända =) Det är bara att stå ut. Det blir bättre. Jag lovar. Dixie gillar att ligga med rumpan bar om kvällarna och då gråter hon inget haha

2011-11-22 @ 20:35:54
URL: http://saratilling.se
Postat av: Sara

ja han tyckte det var jätte mysigt att sova i min varma tröja :)



gud så mysigt ni ser ut att ha det, underbart! Längtar tills det är våran dags att skaffa en liten :)

2011-11-22 @ 20:41:02
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Så söta ni är!! :)

2011-11-22 @ 21:41:11
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Alex

han är verkligen jätte söt! Hade varit kul att ut och rulla vagn någon gång när du är i Mora på besök :)

2011-11-22 @ 22:29:34
URL: http://alliatta.blogspot.com
Postat av: browneyedgirl

Vilken jättemysig bild =) Känns som mina nyss var sådär små, vart tog tiden vägen. Hoppas ni har en bra dag. Kramen

2011-11-23 @ 06:34:49
URL: http://blogg.mama.nu/browneyedgirl
Postat av: Caroline Lias mamma

Sådär är Lias nu oxå, han kan bara vakna o gallskrika som om han e skräckslagen :( o även reagera på plötsliga ljud när han somnat. Men o dra fram damsugaren när han sover de stör honom inte :)

2011-11-23 @ 09:32:12
URL: http://carolineaf.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Naaw tänk så mycket dom måste vänja sig vid i den nya världen,kan inte vara lätt.



svar: Man måste härda sig som mamma för de här skriken. Tror de små vet att vi reagerar på det. Dom e allt lite lömska hehe.

2011-11-23 @ 09:35:45
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0