Upp, ner och upp igen

Dom senaste dagarna har varit väldigt intensiva för mig. Elton har varit extremt mammig och därtill sovit dåligt, det verkar som han känt sig lite eländig. Han har hängt i tutten på mig konstant, oavsett om han varit vaken eller sovit. J har bara kunnat ha honom några minuter innan han börjat gråta. Det är svårt att veta hur man ska göra där, vi vill ju inte att kan ska vänja sig vid att bara jag duger. Men det är samtidigt svårt när det är mig han är med hela dagarna. Och ju tröttare man blir desto lättare är det att bara lägga honom till bröstet så fort han gråter för att man liksom inte har energi att trösta honom på annat sätt.

Igår somnade han vid 21.30 och vi tänkte att det kanske är på väg att vända ändå. Men sen vaknade han vid 00.30 och ville inte somna om ordentligt på hela natten, bara korta stunder. Så när J gick till jobbet vid halv 7 satt jag fortfarande uppe och ammade, kände mig som en levande död. J gjorde sitt bästa med att försöka muntra upp mig, men jag tyckte bara han var irriterande käck och snäste av honom som världens bitterfi**a. Just precis då var jag till och med lite avundsjuk på honom som fick gå till jobbet, sjukt fräsch såg han ut också :P. Sen gick både jag och E och lade oss i vår säng och som till närmare 11, så nu har hoppet om livet återvänt igen. E verkar dessutom vara en rätt glad kille idag, och det gör underverk för humöret på en trött mamma :)



Jag ska avsluta med något riktigt positivt... Elton har äntligen fattat att det här med blöjbyten är en riktigt bra grej! Nu när han varit kinkig under de senaste dagarna har han genast blivit jättenöjd så fort han hamnat på skötbordet. När J varit hemma har vi ändå bytt på honom tillsammans bara för att få se honom så glad, så det kan nog blivit ett par extra byten bara därför ;). Underbara unge!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Lider verkligen med dig! och hoppas att det ger med sig snart.. Kan det vara en av de beryktade utvecklingsfaserna kanske?



hur funkar det med sjalen?

2011-11-24 @ 13:17:25
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Anna - Gustavs mamma

Beundrar alla som är vakna med en liten bebis om nätterna! Man gör ju allt för de små liven och för att de skall vara nöjda och glada!

Jag njuter maximalt av en period som för vår del består av väldigt bra nätter, önskar av tomten att de skall vara här för att stanna ;)

2011-11-24 @ 14:21:47
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: Emelie- Mamma till Wilde ♥

fyy va jobbigt. Hoppas verkligen att det vänder snart för er.

2011-11-24 @ 19:54:22
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: caroline Lias mamma

sover han i egen säng än?

Vi har vyssalull fötter på lias säng occh dom gör verkligen undervärk! E han gring o trött så lägger vi han i sängen o vaggar/gungar honom lite så somnar han, ja tror han får lite vagnkänsla då o somnar gott :)

Hoppas de löser sig snart :)

2011-11-24 @ 21:25:39
URL: http://carolineaf.blogg.se/
Postat av: Louise - mamma till N född i Aug 2011

Härligt att han gillar skötbordet!

Prova att lägga honom nakenfis på skötbädden o lägg honom så i babygymmet. Det är en hit här hemma ;) hon sprattlar för fullt o hon blir såå glad hehe. Perfekt också o få lufta rumpan extra länge hehe

2011-11-24 @ 21:29:39
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: KaylaMokédé

Åhh så söt han är!

2011-11-25 @ 10:05:09
URL: http://mokedestyle.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

åh han är så underbar så man blir riktigt sugen själv på en liten =). Vad han växt! Tänk snart kommer hans första julafton! <3

2011-11-25 @ 20:14:04
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Emma

Hihi, vilken sötnos ni har! :)

2011-11-26 @ 01:51:33
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0