Det blir lite glest

Lusten att blogga infinner sig inte riktigt när man är sjuk och inte gör något. Eller ja, något gör jag väl.. ammar, äter, leker med Elton. Idag vågar jag nog säga att jag är frisk, men trött. E har bara sovit kortisar inatt. Enligt J var det tydligen lika igår natt, men då måste jag ha kopplat på autopiloten.

Apropå leka med Elton så har han börjat ställa krav på underhållningen här hemma. Han tror att han är en mycket större bebis och vill att det ska gå vilt till, lekar i stil med "prästens lilla kråka" fungerar bra. Helst vill han att vi håller honom i sittande ställning och hissar upp och ner i luften, vi kommer ha Magnus Samuelsson-armar innan jul både jag och J. Jag har faktiskt en söt video på E och J med just det, men J vill inte att jag lägger upp den ;)

Kommentarer
Postat av: anna

Hej!



Har följt din blogg sedan strax innan du blev mamma, just därför att jag väntade barn precis då med. Nu är jag mamma till en Gustav som kom en vecka innan er Elton (22/9). Måste säga att av det du skrivit om honom så verkar våra killar väldigt lika! Magar som krånglat men som ordnat upp sig med diverse knep och underhållning på hög nivå. Starka små ben och ryggar som inte vill ligga på rygg utan sitta stå och hoppas :)



Hoppas du får må bättre snart!

2011-11-08 @ 16:19:51
Postat av: Cissi

Mysigt! Och klart han vill att det ska vara action runt honom... ;)

2011-11-08 @ 16:50:02
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Anna: Vad kul! Stort grattis till lilla Gustav. Det är skönt att höra att man inte är ensam, även om det är tråkigt att ni också haft problem med er lilla prins. Men som sagt så verkar ju underhållning vara en stor del i det, så det behöver ju inte vara att dom har jätteont. Om du kommer på något bra knep är jag tacksam för alla tips :)

2011-11-08 @ 19:17:02
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0