Dagen

Det räcker med att man har ett litet dagsprojekt så springer verkligen dagen iväg. Det blev en promenad med Sabina och Tom efter lunch. Så kul att äntligen få ses med småttingarna utanför magen. Kändes verkligen märkligt eftersom vi sågs för inte alls länge sedan med magarna i vädret, och samtidigt känns det som att E funnits med jämt :). Under promenaden var E lite missnöjd och ville inte alls sova. Jag fick ta honom på ena armen och vagnen med den andra, men det gick bra ändå. Tyvärr fick det bli en liten parkbänksamning för min del, inte bra för mjölkstockningen. Men vad gör man när ens bebis är hungrig och man har för trevligt för att gå hem? :). Jag var noga med att värma upp "flickorna" innan jag ammade efter att vi kom hem, så förhoppningsvis går det bra.

Jag hann springa lite ärenden också, hämnade ut bärsjalen och filtarna. Blev även en tur till apoteket där jag införskaffade Sempers magdroppar till E. Tänkte att det kan vara värt att testa eftersom han inte verkar vara helt 100 i magen.

Gillar verkligen filtarna från Villervalla. Mycket finare i verkligheten än på bild. Dessutom perfekt tjocka, mjuka och lagom stora. Utvärdering av bärsjalen kommer senare!

Kommentarer
Postat av: carolina

Oj, jag parkbänksammade i tid och otid, hela vintern, haha Fick aldrig mjölkstockning, men det ärju inte direkt bekvämt ;-)

2011-10-28 @ 18:36:12
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Fina filtarna var! De finns en heldress i de där mönstret, på första filten, och den är med jättefin :) Tror det är det märket iallafall'



De dropparna var toppen för oss i fLera månader! Hoppas de funkar bra för elton med :)

2011-10-28 @ 19:38:52
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Fina filtar. Hoppas du slipper mjölkstockning, det är ingen hit...

2011-10-28 @ 20:51:51
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Riktigt snygg! :)

2011-10-28 @ 21:03:09
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Cissi

Apoteket har bröstvärmare, typ tyg med folie i.. Funkar helt underbart!

2011-10-28 @ 22:24:36
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0