Jakten fortsätter, bärsjal vs bärsele

Tack för råden angående bärsjalar/selar. Som jag misstänkte var meningarna delade även där. Det är väl som med allt annat antar jag, man är olika därför skiljer sig behoven. Vissa tycker att det är osmidigt och svårt att få till det med sjalen, samt att det lätt blir för varmt. Sele är lättare att få på men tydligen inte lika ergonomiskt för varken förälder eller barn.

Sjal verkar vara det bästa för små barn i alla fall. Och angående värmen så kommer vi ju använda den mest under vinterhalvåret, plus att jag är en fryslort ;). Sandra tipsade om Looma Sino som ska vara väldigt lik Tricot Slen, fast svalare. Jag har försökt hitta den, men den verkar inte tillverkas längre. Nya motsvarigheten verkar vara Aldoria Bambu Soft. Den är tillverkad av 100% ekologisk bambu och håller svalt på sommaren och varmt på vintern. Verkar vara ett riktigt bra alternativ.

Aldoria Bambu Soft..




Kommentarer
Postat av: Cissi

Trodde stenhårt på sjal! och tror att jag hade lärt mig den, och blivit mer van om jag inte fått en sele... ;) Är lat och bekväm av mig.. Hur som; tänkte tipsa om att anmäla er som testfamilj på babybjör.. Är bara att skicka ett tomt mail till [email protected] och följa instruktionerna.

Det var så vi fick sele med massa tillbehör, men har en kompis som fick testa nån superny variant på sele och en annan som fick en babysitter... Kanske kan vara något?!

2011-10-18 @ 18:07:52
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Så kanske du också kan få både och... ;)

2011-10-18 @ 18:25:09
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad bra! hoppas de hör av sig! Tog typ 2-3 månader innan de ringde har jag för mig!



Testa att trycka f5 så borde sidan uppdateras tycker jag...

2011-10-18 @ 18:39:26
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Augustifamiljen

Bambu är ett jättebra material, finns i typ underställ och sånt också för att det håller värmen på ett bra sätt.



Och så ännu ett slag för Manducan: den ska vara ergonomisk för både barn och bärare enligt mina efterforskningar iaf :)



2011-10-18 @ 20:18:00
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Vi har en manduca bärsele. Den är toppen eftersom den passar bra för nyfödda barn, sen upp till 20 kilo. Nu när Colin är 1 så kan jag endå ha honom på ryggen eller höften utan att känna tygnden. Den lägger allt på höften så 10 kilo märks ingen skillnad.

2011-10-18 @ 20:33:58
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: fia

jag skulle faktiskt säga bärsele!

2011-10-18 @ 20:35:11
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: malin

bärsjal r nog de mest naturliga :) ska elton ha ditt efternamn eller din killes ? va heter han i mellannamn ?:) ha en bra kväll

2011-10-18 @ 21:24:00
URL: http://honsomhetermalin.blogspot.com
Postat av: Sara

Ett litet tips. På Granit har dom sjalar som man kan bära barn i, som kostar 299. Sen kan man dessutom använda den som halsduk sen när man inte ska bära barn längre.



Jag har en själv och det funkar jättebra! Lite billigare än de andra märkena. Till mitt första barn hade jag en lånad sjal från Sino (tror jag den hette) det var samma princip som den jag har nu från granit!

2011-10-22 @ 21:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0