Uppryckarprommis, check

Som sagt, det är tur att den förtvivlan jag känner inte är djupare rotad än att jag kan mota bort den med enkla medel ;). Passar på att skriva några rader nu när jag tillfälligt återfått tålamodet! Första oktober och rena sommarvädret, idag går det ju bara inte att vara på dåligt humör. Jag tog en vända i området och gick förbi alla småbarnsförädrar med knattar i parken och tänkte att "ja, alla har dom varit i mitt läge" :P. Sen gick jag genom ett villakvarter och drömde mig bort en stund. Det finns så himla mycket fina hus, och någon gång i livet ska jag bo i ett. Måste bara bli en hemmafixare först.

Det satt en jättefin ekorre i trädet, men det syns inte ;)


Måste även berätta om en kommentar som fick mig att skratta rejält. Den var angående förra inlägget och kom från gulliga Cissi. Hon skrev att jag säkert kommer få en punktlig barn, och att jag kommer uppskatta det sen som tonårsmamma. Först tolkade jag "tonårsmamma" som i att jag är tonåringen som ska bli mamma, så jag tänkte att "ja, det är väl inte konstigt att jag bli uppfattad som en tonåring när jag håller på och gnäller som jag gör", haha. Sen förstod jag ju att hon menade tonårsmamma som i mamma till en tonåring ;)

Kommentarer
Postat av: Cissi

hihi! Tänkte inte på att det gick att tolka åt båda håll.. menade såklart mamma till en tonåring.. Hört att det går snabbare än man tror! ;)



Vi har planerat in den 19-20 november, bokat barnvakt och nu är det bara att hålla fingrar och tår att ingen blir sjuk då! ;)

2011-10-01 @ 16:46:22
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Snaaaaart så :) Som du skrev så ja, det stämmer. Min slempropp lossande i omgångar och några timmar in värkarna satte igång kom det blod och då var det lycka, haha :D



Nu hoppas jag att du inte uppdaterar på ett tag!

2011-10-01 @ 17:27:32
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: carolina

Heja dig och bebis!!

2011-10-01 @ 18:38:10
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Emelie- Mamma i Oktober ♥

Måste vara jobbigt att få så myckert täcken som du endå fått att det bör dra igång å så bara de avtar, men snart så.. nu kan det ju bara inte vara långt kvar... Ja jag hoppa ju på bebis i veckan, sen får cvi se status på måndag då det blir ett ultraljud.

Kram på dig (nått vi vet säkert nu är att vi kommer att få bli mammor i Oktober <3

2011-10-01 @ 19:43:12
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: Alexandra - mamma till Märta

Hallå bäbis, nu får du skynda dig. Tant Alexandra har förutspått att du ska komma idag!!

2011-10-01 @ 20:13:00
URL: http://blogg.mama.nu/alexandra/
Postat av: sanna -saos.blogg.se

svar javisst är den gullig! ^^ den är från polarn o pyret & det är en klänning :)

2011-10-01 @ 23:05:50
URL: http://saos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0