Fortfarande oklart

Vet fortfarande varken ut eller in. Har onda sammandragningar som kommer med jämna mellanrum, men det gör inte tillräckligt ont för att jag ska känna det som att det är något på gång på riktigt. Så nu avvaktar vi bara och försöker fördriva tiden :). Det är kul att ni mammor där ute kommer med råd och berättar hur det var för er, det uppskattas!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hjälp vad spännande! Mina sammandragningar blev inte onda, men var så täta och reglebundna att jag skrevs in ändå... Hade jag väntat tills de gjorde tillräckligt ont hade vi fött i farstun! Tror bebis kommer idag! Handlar lite om inställning också tror jag!

2011-09-23 @ 16:32:52
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Jag hade riktigt onda förvärkar en hel vecka innan förlossningen, två dagar innan gjorde de riktigt ont och jag misstänkte verkligen att det var på G men ingen trodde mig eftersom det var 1 månad kvar. Men tji fick dom för visst gick vattnet 3 veckor innan BF :) Så tappa inte hoppet, det kommer nog sätta igång snart tror jag! :)

2011-09-23 @ 16:36:32
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Åh vilken jäkla väntan.

Jag hade en massa förvärkar en hel helg, så gott som hela tiden. Några timmar utan. Sedan på måndagen runt 14 tiden fick jag min första riktiga värk. Onsdagen 03.10 tittade lilltjejen ut :)



Jag hoppas du slipper sån väntan.

2011-09-23 @ 16:50:22
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Hanna

Usch kan tänka mig att det börjar kännas lite frustrerande och att tiden går i snigelfart! Sen när bebis har kommit blir det tvärtom.. då går den alldeles för fort! Kram

2011-09-23 @ 18:43:44
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

åh vad spännande! hoppas hoppas =)

2011-09-24 @ 11:18:43
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: fia

gick med förvärkar som höll i sig regelbundet i kanske 1 halvtimme i 2 dagar och dom gjorde ont!! kunde inte sova pga förvärkarna, var säkert öppen ett par cm redan då. Sen den tredje dagen vaknade jag med samma förvärkar och när jag reste mig upp gick vattnet. efter en halvtimme började värkarna på riktigt och oj, det var då ingenting mot förvärkarna. åkte in vid 3 tiden på dagen och sen kl 11 var tjejen ute!



Tror nog att din tjej kikar ut om ett par dagar!

2011-09-24 @ 21:45:39
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0