Lite av shoppingen

Jag köpte två jättefina mysiga koftor att ha när kylan börjar smyga sig på. Nu passar ingen av dom på grund av magen, men den kommer ju vara borta tills dess :). Det är inte likt mig att köpa något utan att kunna prova ordentligt, men som tur vad hade jag J med mig som peppade. Jag är så otroligt kass på att shoppa till mig själv, och det blir bara värre och värre för varje år. Jag velar i en oändlighet och ofta slutar det med att jag inte köper något. När J är med är det andra bullar, "Hmm, den här var rätt fin", sa jag. "Ja, den tar vi.. och den här också", sa han. Där börjar ångestsvettningarna komma och jag försöker dra mig ur, det går ju alltid att komma tillbaka någon annan dag. "Det handlar om två koftor älskling", sa J och stövlade iväg till kassan.

Jag vet inte varför det är så förbannat svårt, jag tycker ju om att vara fin. Måste verkligen jobba på det. Det är ju knappast som att vi kommer bli tvungna att käka pasta utan ketchup resten av månaden för att jag köper lite nya kläder. Hur som helst är jag jättenöjd med mina koftor och längtar tills jag får börja använda dom. Köpte även två amnings T-shirtar att ha under, 149 kr för båda på HM. Det var inte svårt däremot. Mycket för att dom var billiga så klart, men även för att det var det enda alternativen av amningstoppar som fanns i hela butiken, vilket gjorde det väldigt enkelt. Jag skulle inte bli förvånad om jag har någon lätt form av autism, på riktigt.



Bebis fick också lite nya prylar, men det mesta åkte raka vägen till tvätten och fick inte vara med på bild. Vi var inne på Name it och köpte dreggellappar, det var någon av er mammor som tipsade om deras och jag håller med om att dom kändes riktigt rejäla och bra. Hittade även en jättemjuk babyfilt som fick följa med hem. Vi har bara haft en tre-pack från Ikea sedan tidigare, och jag har känt mig lite besviken över att dom blev så skrynkliga och hemska efter tvätten, gick knappt att stryka bort. Men dom kommer att användas som underlakan i vagnen istället, så det blev bra ändå :).

Sen var vi som sagt in på Babyland. Spjälskyddet var lite för stort så det var svårt att få till det, men det blev helt ok till slut. Vi köpte även en liten kudde till vagnen. Den kändes så pluttig när vi höll i den i butiken, men väl hemma såg vi att den knappt får plats med nyföddinlägget och allt. Men det kommer att bli väldigt omstoppat och gosigt för lilla bebis!

Kommentarer
Postat av: M*

Trevlig helg :)!

2011-09-09 @ 20:08:17
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Hanna

Så fina koftor och så roligt shoppa o dona till bebis :) Kram!

2011-09-09 @ 20:13:53
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Rebecca - väntar bebis i november!

Nice med nya koftor :) Och väldigt billiga toppar det måste jag spana in!

Åh visst var det så att gamla spjälsängar tydligen var smalare än nya? Har ju också en gammal så då kanske jag kommer ha samma problem med spjälskyddet... Får hoppas det funkar!

2011-09-09 @ 21:10:34
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

ag kan rekommendera dig att INTE köpa hm:s amningslinnen. Brösten får fan inte plats hahaha

2011-09-09 @ 22:14:48
URL: http://saratilling.se
Postat av: Camilla - gravid med 1:an

i min lilla lilla värld: Haha, ok. Tur i oturen att mina inte växt så mycket då. Fast det hinner dom väl göra i och för sig :)

2011-09-09 @ 22:27:04
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

Jättefina koftor, tycker J gjorde rätt i att övertala dig :P

2011-09-09 @ 23:19:35
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Fotograf Malin Sundin

fina!

2011-09-10 @ 02:13:53
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Sanna - mamma till Embla

Super fina :)

2011-09-10 @ 18:25:03
URL: http://mammatillembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0