Nästan redo

Har fått några frågor angående vagnen. Det är en Teutonia Fun, och om ni är intresserade av att läsa om hur tankarna gick när vi bestämde oss finns det ett inlägg om det här. Att köpa vagn är nästan som att köpa bil har jag och J kommit på idag. När vi stod i kassan och skulle betala blev vi informerade om att vagnen måste in på service i februari. Service?! Det blir man minsann inte informerad om när man beställer. Första gången skulle i alla fall ingå i priset. Hur många gånger den ska servas frågade vi aldrig, vi var mållösa :P. En annan likhet är att vagnen faktiskt luktar som en ny bil, och det är ju trevligt!

Nu börjar vi faktiskt bli klara med alla förberedelser inför bebis ankomst. Men än är jag inte riktigt redo att föda känner jag, i alla fall inte innan vi blir helt friska här hemma. Tänk om J skulle bli portad från förlossningen för att han är för sjuk? Har det någonsin hänt? Nej, det vill vi inte vara med om. Har även lovat svärmor att hålla igen nästa vecka också, då är hon på jakt. Får se hur det går, jag är rätt säker på att det inte är dags än i alla fall. Har gjort allt möjligt idag och det har ändå varit relativt lugnt i magen. Får se vad natten har att bjuda på!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Vagnen var verkligen jättefin! :)



Svar: Haha, ja den är faktiskt äkta ;)

2011-09-01 @ 21:44:59
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

hahaha

2011-09-01 @ 22:52:37
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Cissi

ja visst är det skumt att vagnar är lite som att köpa bil! Hoppas ni blir nöjda med vagnen...



Har faktiskt hört om en man som blev portad från förlossningen, men det var maginfluensa, så det är ju skillnad. När svininfluensan var som värst var det säkert en del som blev portade också..



ja, p-piller som förhindrar ägglossning gör även så att inte den här typen av cystor bildas.. Så hoppas på en tid hos en gynekolog snart

2011-09-02 @ 06:53:19
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Hoppas att din sambo snart blir frisk :) Han borde inte bli portad tycker man men det är ju ändå skönt om han skulle vara pigg liksom.



Ja du, det här med barnvagn. Herregud. Det är ju en djungel där ute. Tre vagnar har vi haft. Den tredje blev vi alla fall äntligen nöjda med :D



Kram till er!

2011-09-02 @ 09:05:29
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0