Elton 10 månader

Lillfisen relaxar i soffan. Ingen vanlig syn vill jag påstå.. Enda gången han sitter still längre än 30 sekunder är när han får välling. Annars är det full rulle från morgon till kväll. När bilden togs hade han precis tryckt en riskaka med äpple-kanelsmak och var väldigt nöjd ;)
 
Elton 10 månader.. vilken otroligt rolig och härlig unge! Att skoja och busa är det bästa han vet, speciellt med pappa. Han skrattar så han kiknar och vi blir alldeles varma i hjärtat. Det är så han visar sin kärlek till oss, för sitta i knät och gosa har han inte tid med.. det finns ju så mycket spännande att undersöka.
 
Vi har börjat märka att han förstår en väldigt stor del av vad vi säger, och har många ord för sin ringa ålder. "Dä" (där) säger han, och pekar med hela handen på allt han tycker är intressant. Mammas hemgjorda mat är ibland "mmm nam nam" (stolt ;). Nenne (välling) säger han och pekar på mikron. "Är du hungrig.. vill du ha mat?", kan vi fråga.. Då tittar han direkt upp från det han håller på med, spänner blicken i oss och svarar "DA" (JA) :). När han blivit mätt skakar han bestämt på huvudet och menar faktiskt nej.
 
Stilig tårta va? Vi hittade den på Coop för halva priset, sista förbrukningsdagen. Eftersom vi hade en nybliven 10-månaders och ett namnsdagsbarn (J som heter Pär), slog vi till. När vi skulle ta av kåpan följde marsipanen med. Första tuggorna var verkligen gudagoda, sen fick jag för mig att grädden smakade surt. Ger mig tusan på att J ändå kommer trycka i sig resterna när han kommer hem ikväll. Han är på konsert på Grönan och har säkerligen fått i sig en öl eller två ;)

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen

Tänk vad fort det går! Stora killen nu ju! Kan inte förstå att jag ska göra om allt det där!

2012-08-03 @ 14:05:59
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Anna Granström

Grattis Elton! Gulle :) snygg tårta ;)

Har bara 4 v kvar nu...

Och har bytt blogg!

/Fd "Duktiga Tjejen".

2012-08-06 @ 09:05:02
URL: http://Annagranstrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0