Sen åkte vi ut i skogen

Vi kom på att semestern inte skulle bli fullbordad utan lite natur. Att fiska och leva friluftsliv är något J´s sida av familjen älskar, och jag har verkligen fastnat för det jag med. Det sistnämnda då, fiska förstår jag fortfarande inte riktigt tjusningen med. Däremot gillar jag att se på när andra gör det. Varje sommar brukar vi åka ut till någon stuga och bara njuta av naturen, det är så rogivande att leva utan el och varmvatten ibland. Sitta framför en varm, sprakande brasa på kvällen.. mmm. Förra året hade jag soffläge med hotande förtidsbörd hela sommaren, så jag och J vågade inte följa med på någon tripp. Vi har längtat sedan dess på att få komma iväg.
 
I år fick vi låna en stuga vid Lintjärn från en kompis till Håkan (Eltons bonusfarfar). Vi har bott i den en gång tidigare och älskar verkligen det stället. Hade det varit vårt hade jag nog bosatt mig där hela somrarna! Tog så många bilder att det nog blir 3 inlägg av det hela. Vill inte att dom ska äta upp varandra :)
 
Det var faktiskt Eltons premiärtur också.. Han hade lite svårt att anpassa sig till en början, stadsunge som han är. Det flög ju omkring små djur i luften och stugan luktade mysko (dvs underbart). Vi släpade med både spjälsäng och matstol för att han skulle känna sig så hemma som möjligt, ett bra drag visade det sig. Han sov som en gud en timme längre än han brukar (dock inte ute under stjärnhimmelen;).
 
Vi hade extremt tur med vädret, så pass att Elton fick ta sitt första dopp! Han har doppat benen flera gånger och tyckt det varit jättespännande. Vi kunde därför inte hålla oss från att testa på riktigt.. stackars lilla barn. Han var riktigt tapper, även om han visade sitt missnöje.
 
Och J fick fiska lite, något av det bästa han vet. Han kan sitta timme ut och timme in. Tur att han har mamma Åsa gärna som håller honom sällskap :).
 
Fortsättning följer..

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma Och gravid med smurfen

Härliga sommarbilder och vad skönt st verkligen ta semester så där!

2012-08-14 @ 18:36:25
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

Fina sommar bilder..kram kram

2012-09-04 @ 12:21:53
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0