Matgrupp till nya huset?

Efter en dag med mjölkstockning (japp), helgjobbande man och småförkyld bebis måste jag säga att det känns rätt skönt att helgen är över. Så ska man ju inte tänka när man lever "här och nu", men ibland går det inte att låta bli.

Till något roligare.. Vi håller på att klura i vad vi ska ha för matgrupp till nya köket. Hur kul dom helst, men köksluckorna försvårar det hela. Dom har en konstig nyans över lag, plus att man lätt glömmer bort exakt hur det ser ut. Vi har ju bara varit där två gånger.

Bilderna är lite missvisande rent färgmässigt. Jag har letat reda på några från ett av grannhusen som har samma kök, tror att dom bilderna ger en mer rättvis bild. Nu när jag ser på bilderna blir jag dock jätteosäker på om det verkligen är lika, skillnaden är så stor. Nåja, visar båda.. (klickbara bilder)

Vårt kök:


Grannens:

En matgrupp alltså. Det enda vi är säkra på är att vi inte skulle vilja ha något av dom alternativen på bilderna. Tapeten i köket ska väck, så den behöver inte tas med i beräkningen. Ett fyramannabord känns lagom, men kanske med utdragsskiva. Känns som det blir lite för belamrat med ett större bord. Någon med ett bra öga?

Kommentarer
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Jag skulle köra med vit matgrupp för att ljusa upp köket lite, och fyra stolar som du säger med utdragsskiva så man kan sitta fler om man vill :)

2012-02-26 @ 21:04:11
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Tack för att du tycker till :) Jag är nog också mest inne på vitt faktiskt. Känns som att inget annat kommer passa..

2012-02-26 @ 21:07:22
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Tove mamma till Viggo<3

Skulle också kört på vit matgrupp och sen målat om köksluckorna. :)

2012-02-26 @ 21:11:09
URL: http://tviv.blogg.se/
Postat av: Hanna - mode, smycken och min vardag

Håller med de andra som tipsar om vitt.

2012-02-27 @ 08:14:45
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Sanna - Mamma till Embla

dom har jätte fina vita bord och stolar på em :)

2012-02-27 @ 11:36:48
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Ann-Helen

Jag tycker nog att ni ska satsa på ett vitt 4-a bord med iläggskivor. Tycker nog också att bordet ska vara av modell som liksom sticker utanför benen på kortsidorna (typ ikea norden)så ser det lite större ut, utan att bli klumpigt men samtidigt ser det lite större ut, och inte ett som slutar vid bordbenen (sånt som förra ägarna har)



ang. skåpsluckorna tycker inte jag att det ser ut som att det är samma träslag. Grannen har nog björk medans ni har typ bok(?) eller något...

2012-02-29 @ 18:47:11
URL: http://annhelen.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Håller med om ett vitt ;)

2012-03-01 @ 12:48:40
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0